Тоа што сум атеист у покушај, не значи дека сум сатанист и наркоман... Не знам ни дали да го сфатам како навреда и како да живеам со себе после такво мислење за мене.
"Лелееее значи машко носишшш, баш штетаааа" "Аи како бе не беше девојчеееее" "Лллллеееееууулеееее како бе не се погоди женскооо" "Ииии ќе видиш ќе те откачи ко ќе се ожениии" СЕКОЈ ДЕН ГО СЛУШАМ ОВА!!!!! И тоа од жени што реално не ми се блиски. Уште не е родено, они го женат!!!! Нормални ли се жениве со коментариве? Од нигде ги вадат????? Луѓе со душа чекаат деца за некоја прдла да и крши мерак. Знам јас дeка е убаво ќерка и си плачам за ќерче ама да му емм мајката....осет бе осет. Нека ми е жив и здрав мене он
Путерот фатил у света,малку каснел рокот у брзање да го фати путерот не стигнал. Родила машко дете,си отишла со женско и без три органи. “Имаш пари овај органи сине давај давај”-си рече Асани, додека лекарската комора игра оро на песната. Село гори баба се чешла,вакцини нема. Среќна Нова година
Абе луѓе тоа е, само да направат да се осеќаш неубаво. Не е битно дали е машко или женско битно е да е живо и здраво.
Од љубомора,завидливост луѓето пробуваат да ти ја уништат среќата на секаков начин. На таквите без размислување треба да им се покаже местото,но додека сте безразмислување кон таквите,размислете да не навредите некој ни крив ни должен. @Emotional123 и да било женско ќе кажеле зошто не било машко. Они секогаш ќе си зборат како баби на селска чешма. Нека ти е живо и здраво
Кај луѓето кои гордо се самоопишуваат како „брутално искрени“, скоро секогаш далеку поизразена е бруталноста отколку искреноста.
Денес за првпат споделив нешто што сум напишала, моите најискрени, најдлабоки чувства. Мислев ќе потонам, ќе си го пригушам гласот со солзи, ама издржав.
Од рубриката "Not all man" издвојуваме , секогаш кога некој ќе ми прати слика од неговиот полов орган му го разгледувам профилот и му наоѓам родители роднини и им праќам скриншот и сликата па следен пат нема размислат дали ќе праќаат такви слики . Еден ми прати слика таква кога му испопратив по родители по вујко вујна и уште ми вика дали си ти нормална ало манијаку ти си тој што ми прати таква слика и на крај јас не сум нормална . Хахаха после ова тешко дека ќе праќа по други девојчиња вакви слики .
Два пати лајк за тебе СДК нешто, ама ме мрзи Уствари, СДК- виктимизација е единствената можна стратегија за да не го јадеш стапот, ко ќе те фатат во дубара. Пази @Alisa22 и ти да не влезеш во ваков мајндфак со дечкото со дик-пик
Апсолутно. Тек колку ќе се продлабочува проблемов со моменталново политички коректно расположение кај нас и во светот. Него ај да си подобро да си молчам, рековме доста фобии за неделава се, од следна недела ќе мрчам пак
Сакаш да си споделиме фобии? Spoiler: Само за Селти Еве ја мојата- Мексикофобија Политофобија Рашкофобија Ај ќе се најдеме у темата за фобии