Тоа им е оправдување да те извреѓаат максимално, да си се отворат во вистинско лице какви се всушност злобни и на крај ти вика јас сум само брутално искрен/ а. Не се тие искрени, само се безосетни и безобразни
Najmnogu me nerviraat majki koi zaboravile deka postoi ednina. Primer: denes nie napravivme 3 meseci, ili denes pochnavme da odime. Isto taka me nervira koga vozrasta na deteto ja kazhuvaat vo meseci. Primer 18 meseci ima. Aman od vakvi.
Сега ради пандемијава место да ни даваат ваучери за туризам и македонски производи најбоље еден ваучер за кај психолог.ЗА СИТЕ! Верувам добро ќе ни дојде.
Јас глупа, симпатијата поглуп. Али бар сфативме и не сме поќе лути. Оф ебаве простите, ко на романтична комедија да сум ама само мене не ми е смешно.
Исто нова мода слават и кога ќе се дознае полот на бебето. Прослави со балони, торта, луѓе еден куп и ехо од бебето
СДК знаев дека ова вака ќе заврши, а сепак не презедов ништо за да се заштитам... Некогаш свој најголем непријател си сме ние самите.
Има уште појако од тоа. Кога ќе ти кажат немаш деца, автоматски си наспан, имаш време за се или едноставно појма си немаш од животот. Мразам такви глупави коментари. Ако на некој не му бил исполнет животот претходно, не значи дека останатите не живеат, немаат непреспани ноќи, не се грижат за разни ситуации.
Poglup komentar nema. Ako nemash dete i pritoa se pozhalish deka si umorna, odma vakvite se ufrlaat so komentari: ne znaesh shto e umor ti ili nazad ti e zimata ke vidish ko ke rodish. Znachi na site ne ni e vrven dostrel vo zhivotot da rodime. Da, jas sakam da si imam semejstvo, ama sakam i da se ostvaram i na profesionalno pole. Ne mojata lichnost da ja svedam samo na majchinstvo. Koga ke im gi kazham ovie razmisluvanja na dotichnive, sledat komentari od tipot: ne znaesh shto zboruvash, kako mozhesh taka da zborish, semejstvoto e najvazhno i sl ili ona poznatoto: ako imash super kariera, a nemash dete, karierata nema da te pregrne koga ke ti e potrebno.
Ваков исполнет ден мислам дека одамна не сум имала. Уште не е ни време за ручек, а јас сум физички уморна но презадоволна.