СДК секогаш треба да настојуваме да ги одржуваме нашите контакти, без разлика дали станува збор за пријатели или само познаници наши. Никогаш не знаеш кој може да ти затреба и да ти се најде за нешто во животот. СДК 2, папагалот мој станал многу безобразен. Почна да ми свирка додека се пресоблекувам. Фала за билдање самодоверба друже, ама не се пресоблекувам веќе пред тебе.
Дали некогаш сонувате многу чудни сонови за сосема случајни луѓе(познаници) кои не се ни дел од вашиот живот и после ви е многу глупо кога ќе ги видите? Јас да.
Ако не ја знае играва,мал/а е за тебе. Од сите можни игри на плејстор, Грим се фати за тетрис. Срцето ми лупа кога ќе почне забрзано да ги спушта фигурите, ах стари добри времиња. Btw дури и звуците се вклучени, мозокот носталгична нирвана.
Еднаш сонував како водам љубов со познаник од маало А немав никакви чувства кон детево, само онака ми бил симпатичен. После кога го сретнав следниот пат, се осеќав непријатно да го поздравам
Би можела да пишам цела книга за вакви сништа. Нешто слично ко на @blackhorse20 и кај мене. Страв ми е да заспијам, кој знае што би сонувала следно.
СДК нека слават луѓето што сакат. Ако тоа им предизвикува среќа, нека слават. И за прва менструација, за прв заб, за шест месеци и за прва кака. Ако не ви се свиѓа, скролајте. Ама научени сме да плукаме по се!
Пред година и нешто никогаш немаше да претпоставам дека ќе се возбудувам бидејќи најдов маска со интересен дизајн на Али Експрес и едвај чекам да ми стигни и да си ја носам.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3545212312256091&id=1005267336250614 Едно убаво видео што го видов денес
И Лиде Лиде се запозна со Филипче а јас уште не можам да се научам да ставам eyeliner ни по 10тиот обид.
Потсвеста е многу интересно место кај сите луѓе. Таму што криеме ни господ не знае. Ако знаеш дека соновите се најчесто инспирирани или пресликани од потсвеста тогаш заклучокот сама ќе можеш да си го дадеш
Секогаш после гледање на хорор филм јас не можам да заспијам а сакам да ги гледам кој ми е крив. Ете никој