Посакувам да се облечам во хеланки и дукс и да извозам точак до кај жабарот, па да се симнам на кеј, па да извозам до Влае, па да се вратам назад во парк и да си одморам на клупа, да се освежам со цеден портокал. Ама наместо тоа лежам со фатен скиатика нерв, болки во грб, болки и омалаксаност во цела нога и стапало, чекам да ме фати грч во прстите. А не смеам да се напијам ништо за болка, бидејќи бременост. Што убаво блешти сонце надовооооорррр...
Ај привршувајте со тоа критиките и пофалбите од утре вртам пак нов лист и пак одново почнувам со преиспитување и работа на себе ..
Се плашам секогаш највеке од забари, и секогаш кога ке седнам на тоа столчето се осекам како да ме убиваат, а не како да правам заб. И ке си речам мечка страв мене не страв како да не. Се правам храбра дека јас можам а уствари не можам, и никогаш нема да можам...Стравот е појак од мене тука не можам ништо. Господ нека е со мене ете само толку сакав да кажам
Само шо реков дека сонот е да имам рачна правосмукалка и стимер и одма на муабетот осетив како остарев 2-3 декади.
Помина викенд прошетавме во природа,ги видовме убавините. Едно заборавивме Да го земеме ѓубрето со нас Заборавивме или не мрзеше? Така сакавме,така ни чинеше се разбира Ааа ама јас го обесив на дрво Се гледаме нареден викенд со природата и туѓото ѓубренце во природата
Има и полошо. Да се радуваш пример кога ќе си купиш тенџере од Братство оти конечно ја сфаќаш мајка ти за важноста на иноксот
Таман едно ќе заврши, друго ќе почне. Се прашувам дали еден ден во животов ќе го поминам нормално, колку и да се трудам да сум силна, се што се случува не зависи од мене, ама неможам веќе немам сила и јас сум само еден обичен човек.
Викендов ми беше возење со точак, толку. И дај кажете некоја добра апликација да мери километри, мерак ми е Имам една ама многу се прекинува...
Се осеќам многу старо зошто сонојте ми се состојат од куќа со голем двор, вид на правосмукалка шо би сакала да Одамна се радвам на кујнски прибор. Ова другото е ново.
Синоќа и јас порано си легнав т.е. на време ваљда се изморив од шетање вчера цел ден, но ми текна.. понеделник е, не бее кога ни летна викендов
Не да бев уморна, ми се плачеше дури а и у комбинација пмс и болки, убитачно. Викендот додека трепнеш тој поминал.