Па како ќе соберат пари, идеја на министерот за финансии. 100 даваат они,100 хотелот. За другово не знам, прати на times of Malta и ќе дознаеш.
За Малта - максимумот од 200 евра е само за престој во хотели со 5 ѕвезди. За хотел со 4 ѕвезди е 75 евра и со три ѕвезди е 50 евра.
СДК, Малта е најспомнувана земја на форумов. Сите колективно во Малта, на летување. Поле погледнеш или планина, сегде Малтешка је хубавина.
А на тој што има пари да престојува во хотел со 5 ѕвезди, нема нешто да му сменат план тие 200 евра Ако олабават со носење маски и вреди да се дојде. Кога ќе стопли јуни/јули, не ми се ни оди надвор со маска а камоли да дојде некој на одмор. Мое мислење
Oдамна не сум имала олку убаво утро. Станав, направив кафе и си викам, ај да пробам да си ги поправам звучниците во соба, сама. Го палам компјутерот, ја пуштам омилената песна и работаат.
Не, ја не можам овде да седам! Не, ја не можам "масoвна вакцинација" да гледам. Дајте ми крилја ја да си метнам и в Малта да си прелетнам. Таму зората греит душата и морето сјаит в очите. Таму по срце 200 евра да примам, Корона да владејт, ја да умирам.