Очигледно е дека сум напната, прво ми се скрши чаша,ја изгорев косата со фен,ми падна кутија со лекови. Уште што ќе ми падне јас не знам Луда работа е психава лооол.
Епа ракија, не мож да се вакцинира човекот, јер Спутник со ракија не оде. ЗаТова Ковид пасош, разбираш
Многу вотка има во вакцината, ептен ќе фати. Затоа Ристе затоа раат. Он се дезинфицирал више. Едит: Настрана од ова. Стварно не ви се смачи со една иста држава да се тупи?
Ne ta liche na godineto!! На толку ракија, не го фаќа Ковид него. Туку стварно, замислете и за Охрид да треба Ковид пасош. Само јас дома ќе седам. Ни вакцините не ме сакат.
Они како што слушам природно имунизирани се. Веќе не знам некој од Охрид што не фати. Си мислат на сезона бе луѓето. Прави угостители.
После веста за пронајден замрзнат глушец во замрзнатиот зеленчук на Sunny, еве денес јас што најдов во нивната замрзната аронија...
Може за во Франција е планирано за извоз Шала на страна, ова е доказ дека нема никаква контрола во државава што се пакува, што се увезува, што се произведува. За жалење сме.