Пријави во АХВ. Баш кога беше за глушецот тогаш, рекоа обавезно такви работи да се пријавуваат кај нив.
Да ок е да пријави, ама они ако чекаат пријава за да проиверат, ништо не правиме. Значи не смее да влезе на пазар нешто што не исполнува услови за хигиена или здравје во секоја нормална држава. Они канцероген сусам во широка продажба пуштија пред месеци на цел Балкан, не знам која земја од ЕУ реагираше па после се повлекуваше. Па после глушец, сега полжав,. Следно некое непознато животно. Вукојебина е цел балкан, вукојебина.
Она коа имаш спам инстаграм профил само за најблиските и ќе ти прати request симпатија од минатото ама не можеш да го прифатиш. Животе туго .
Цигарче додека ти гори душата, ти капнуваат солза две. Кога издишуваш како да ти олеснува за миг. Епа нема пубаво.
Дали некој си има отидено од фекултет поради тоа што едноставно му претставува стрес? Положено имам се, ама спремна сум да си одам ради тоа што психата си ја пореметив.
Сакам да кажам дека од секогаш обожавам да гледам American idol и The Voice и не знам што ќе правев ако не си ги симнував од торент. Ете Саша Попович од каде краде идеи