На овај ден најубав, јас се молев секоја вечер на господ, да ми ја исполни најголемата желба во животот, солзи радосници, тоа што го сакав ми се исполни. Ја посакував таа желба највеке од све во животот, се борев секој ден, се молев секој ден, легнував со молитва секоја вечер, јавувања секој ден, барање секој ден. На крајот успеав да стигнам до тоа што го сакам највише и од самата себе, денеска го добив тоа. Е сега ке дадам све од себе, и ке се борам да стигнам до тој успех најголем и да ми кажат ДА го доби тоа. Фала ти господе што ми ги слушна молитвите мои, и фала ти што не ме остави никогаш сама. Ке се борам до крај со ова. Ветувам. Нека е за многу години празникот, срека на сите нека дарува, амин
Многу рано си заминавте класен.. Да ви биде светол патот, патувајте со ангелите. Засекогаш најдобриот класен.
На овој народ не му се докажува,запнале црква та црква. Прав верник у сред пандемија ќе се лупа у гради оти бил у црква. “ Каква пандемија гревчиња едни мора причест да се земе”. “Госпо е во цркватаааа” “Жални сте вие што верувате у корона” “Од црква никој не се заразил” “Ни од лажице” “Ни од метал” “ Во црква нема корона” “Абе ќе тропне нема да и отвориме ќе видиш” Јас како реагирам на сето ова е баш вака: За овој народ и дрвен стап е малку, извинете.
Ако ми е најдобра другарка,таа е исто како моја сестра,јас нејзин брат. Нема простор за нешто повеќе од тоа. Тоа е од моја гледна точка. За другите како сакаат,не ме интересира. Се осеќам како овца која мора да се прибере во своето трло. Ајде прррр,пррр 21:00е часот Сакаа скришно да ме сликаат ама ги видов. Колку сум згоден Спојлер: 18+
Ок, шо мисли непознат рандом лик кој ти пишува на социјална мрежа “здраво, како си?” Дека ќе му кажеш стварно како си...?! Као “еве катастрофа брат, нешо се испокарав дома со моите, па и Ана ме откачи за кафе, седам сјебана, немам работа, не знам кај терам со животов, па и кучево нешо не е расположено, само лежи еве два дена. Мене башка и глава ме боли ми пука...абе ужас. Него, ти како си?”
Ахаххахаха верувај ако му одговориш така нема повеќе да пишува, одма ќе го откачиш Него замисли некој побудала од тебе да се најде (не од тебе навистина, туку општо од било кој од нас) и да почни да се жали и уште толку денот да ни го расипе
Зошто имаш рандом контакти на ФБ? Дали на улица сопираш рандом луѓе што не ги знаеш и им викаш "Здраво, како си?"
Па нели е за тоа ФБ? За шо е ФБ ако не за тоа уствари? Не е ВКонтакте, па да останеш во контакт со познати. Све сте измешале
Секогаш.Ама најискрено.Си праам муабет на прва и коа чекам на лекар,и ред во продавница...секаде. И додека чекам бус
Го погоди човекот за фб Да ја имаше читано ќе знаеше дека е сошлнетворкфоб @Biljarkata еднаш и јас да частам фобија