Реков јас во 40ка да збориме за вселенски отпад ама те нема тебе. Ти помина банот? Иначе кинезите може не, ама сето срање од Елончо, ммм...
Прво Ковид, сега ракети. А јас баш сакав да падне кај мене, слушнав дават 35 милиони долари, ако те погоди ракетата. Е сега.. дали ќе останеш жив, е прашање, ама важно богат ќе си.
Последните експерименти на кинезите се со јајца од Диносауруси ! Се очекуваат интересни и возбудливи новости што можат да го променат светот.
Се зезам. Муабетот ми е дека после ковидов и ракетава, сега се на ред експерименти со јајца од диносауруси...
Се разбира дека не е, но последно време нешто не им излегува по план со експериментиве,... Затоа викам, сега се на ред експерименти со јајца од диносауруси, па да почнеме да гледаме и диносауруси по светов како шетаат ...
Како ништо не им излегува по план? Не падна ракета оти се расипа, туку тоа што падна е делот со гориво кој се отфрла од ракетата кога полетува. Сите ракети исто функционираат. Разликата е што овој не беше контролиран пад, а глупавиот свет нема закони за тоа како да се спушта debris од вселената.
Оти така им чинело. Оти се неодговорни ѓубриња. Ако не друго, барем се покрена дебата за регулирање на спуштање дебри од вслената. Иначе, до сега, сите ги спуштаа контролирано.
15 различни информатичари, сите ми кажаа 15 различни решенија за еден ист проблем и ниедно не функционираше. Није ми јасно.
Баш, ресет испадна дека било половичното решение и ме врати на почеток т.е. ме одглави од кај шо бев заглавена.
Ај викам ќе искочам до тараса, сонце да ме мавне малце. И ги слушам комшииве на улица "постарата ќерка со мене беше, помалата иста стана, карши веро сдедат у една распадната куќа, едната дотерана другата џамбас". И ми доаѓа една мисла кузнај мене како ме оговараат. Другиов па ми вергла со колата вуум вууум. Ќе ги пакувам куферите гледам јас.