Ако е вистина дека бил дел од криминалното подземје, ич нека не те изненадува однесувањево. Примитивно-не примитивно, криминалците вршат криминал
Ми падна во очи ова на крајот Камбер Идризи беше добро познат припадник на скопското подземје и советник на градоначалникот на општина Бутел. Припадник на подземје и советник на градоначалник. Шта речи.
И ај после како да се преправаш дека сѐ се тоа некакви стереотипи и предрасуди и некој од страна да ти вика дека не смееш да осудиш во име на толеранцијата
Вчера видов мали мачиња, само што родени, фрлени во кеса до контињер. До каде може да оди човечката злоба и несовесност? Луѓе, ако не можете да се грижите за повеќе мачиња, стерилизирајте си ја мачката!! Ама не, ќе се фрлало пари на глупости, немале они попаметна работа, пари за мачки ќе даваат. Страшно!!
Ми текна на бурек. Јас еднаш годишно јадам бурек не сум љубител, ама преѓеска толку ми влезе в ум бурек па бурек. Знам криво е пмс. И јас збеснав за бурек и бев да барам да купам. Јадев како да немам видено. Можам уште еден да изедам
5168. За некого бројка во статистика, за некого болка што ќе ја памти вечно. И не можам да си поверувам што уште постојат гниди што никако да се научат на хигиена. Наместо маска, под уста растргната ебана влажна марамица, да се рече дека носи нешто на глава. Во автобус. Меѓу куп луѓе, со две деца, исто така без маска. Допираат насекаде, јадат, повраќаат. Сред ебана пандемија. Згаден ми е народов. Не знам што треба да се случи да му дојде памет некому. Врв на игнорантност.
Мхмм Марјан Трајчев, овчарот од Пухче поднел кандидатура за претседател: Ќе биде ли Спенџарска прва дама?