Тој,тие ја гледаат светлата страна. Но после светлата страна доаѓа,темната страна. Мвр да покрене постапка против џукелава..
И што викаат во таа јавна Соба за постот од кајгана и поетот? Ја прочитав Вајд дека сака,ама неможе да бидеме сигурни дека е таа. Може сум јас, или некој трет
Ама не знам дали се одговара на таков пост? Нема навредено никого лично, ни закана кон некого, ни признание на некое дело? Едноставно негово мислење што е неприфатливо ама сепак има он право да си каже. Дали е извитоперено тоа е друг муабет ама не верувам дека можат да го гонат.
Абе не кажал ништо форум е тоа. Ама утре ќе го каже во јавност па може да се сопне некаде. Сам паднал сам си искршил нос,заби,ребренце... И за тоа нема закон,докази П.с Ова е добронамерен совет за таквите не закана .
Не знам, знам дека мажи тепаат жени секој ден дома па никој уште ребра не им крши. Знам дека чичковци со пари качуваат во кола девојчиња кои дават услуги за пари па не слушнав да паднале случајно. Газди на приватни фирми кои е познато под кои услови вработуваат пак ништо. Овој и не е нешто поопасен од нив
Тепаат бе ако имаат килави браќа,татковци. Оние што и истото го прават на своите жени. Тоа што качуваат сами одбираат тие девојки тоа да го прават. Ние имаме каде некој си игра ташак со чувсвителни теми. Силување. Абе тоа е секоја џукела кога има пристап до интернет.
Бог е еден и постојан,вечен,ист,но тоа не не спречува да бидеме различни,свои и слободни личности.Оној кој ке ја изгуби својата личност го изгубил и Бог а друг нема.
Најубавите нешта се случуваат кога најмалку се надеваме и кога најмалку очекуваме. Не знам дали верувам во некоја виша сила, но се' повеќе се убедувам дека ништо не е случајно. Пресреќна сум... дури необично ми е да го изговорам тоа на глас, па го запишувам. И во не толку добрите денови, ќе го погледнам напишаново за да се уверам дека во животот доаѓаат и подобри денови, секогаш!
Знам дека е до мене и знам дека сум мрчало ама, не бива бре цела улица да ечи од две баби што му зборат/го играат внучето.