Ти благодарам за поддршката и одвоеното време Вајлд . Навистина олеснува кога човек ќе се искаже , ќе биде сослушан и разбран барем од една личност ..
Во земја каде имаме услови да посетиме ресторан многу ретко, каде на одмор одиме еднаш на 10 години, може човек барем ќефот да си го направи, да слика и да објави без да го осудат. Па и секој ден да објавува, си има право. Се' додека парите се заработени со сопствен труд и не ви зеле од џеб.
Точно нема право да приоѓа тек така на жена,тоа му е оправдување националност ,слободна бла бла,.зошто му се исправил мажот и.Мене особено ме плашат стари неизживеани дртала,верувај те сум имала прилика да ги чујам,мислат ако жена од куртоазија им се насмевне ,ако е со мини дека таа ,,и се сака,,манијачишта бе.Тешко на нас жени ,со какви дебили сме опкружени.
Среќа што има unsend на msn. Ако не, на непроверено, непромислено и пред време да не пишуваме. Лекција.
Тетка ти е од тие емоционални вампири, кај оди зло сее. Ако мислела на тебе воопшто немало да спомне и да е така. Не ја слушај воопшто и не си ставај на срце.
Не ми е јасно каков мозок треба да имам за секоја вечер да сонувам ултра филмски сонови? Последните вечери легнувам да спијам со прашање а шо филм ќе се креира оваа вечер? Свесна сум дека имам бујна фантазија, ама до толку бе?
Колку најпрекрасна медитација имав! Случајно пуштив 10 минутна сесија само со свирење чело. Не знам дали беше поради преубавата мелодија и специфичниот звук на челото, или беше комбинацијата на чело и медитирање, ама бебуш полудуваше во стомак! Толку разиграна беше! Си го галев стомакот, и' ги чуствував движењата, бев фокусирана на дишењето, уживав во челото, бев пресмирена... прекрасно! ♀️
Како ви се: Трча. Планинари. Вози велосипед. Тоа е губење време. Кога некој ќе ми го каже ова во моментот станувам и си одам. Со поздрав: Немам време за губење со тебе чао. П.с Ако гледаме така. Џабе јадеме кога се ќе Спојлер: . Исереме Само трошок правиме
Знам луѓе што те сметаат за луд ако избереш да пешачиш наместо автобус, заморно било. И тоа не зборам за пешки од Скопје до Велес, разумно долги релации. И заморно нека е, вреди. Ме болеле нозе после планинарење, ама чувството е пак преубаво кога знаеш дека со причина е. Ни ја не сфаќам како никогаш не сака некој да се "замори" од наведениве активности.
Јас па им се дивам на оние шо трчаат со ќеф. Толку омразена и заморна физичка активност ми е, страшно нешто.
СДК дека прв пат аплицирав за работа и сега ме пука анксиозност иако уште ништо не е сигурно. Ама мора некогаш да се направи првиот чекор, да се излези од комфор зоната.
Еволуцијата дефинитивно изостанала кај некои луѓе, особено во мозкот. Што човек треба да си, каква гадура и гадотија од човек за да земеш и улошка искористена да ја фрлиш у шолја бе. Па како ти доаѓа на корпа до тебе да земеш у школка да ја лупнеш, за некоја кутра жена рацете да и паднат чистејќи по тебе. Па пичка му матер што луѓе сте, што гадови сте. И влажни марамици фрлаат, и памперси што е најтрагично. Посран памперс не го фрлат у канта, а ако надвор се негде или у грмушки, или на трева или најсекси - у езеро. Па да ви изнаебам се живо и диво, до седмо колено би ве гонела од државава, улошки смрдени да сонувате секоја вечер. Пу, скапаници.