После толку размислувања на крај сфатив дека најголема мотивација за учење ми се случувањата и неправдите околу мене и во државата. Уште една сесија down. Чекор поблиску до фаќање магла од државава. Чирс
Не знам, јас не сум се сликала посебно, кај нас беше онаа заедничката со учителка еднаш годишно. Ни тоа пионери не фатив Абе и посебно нека се сликаат, во ред е Ама од 1000 работи поинтересни за деца, они во тоги со матурски капи. Заради детето не е сигурно, на детето сигурно му е поинтересно во нешто шарено и весело да се слика, не во тегет тога и капа академска Ај да не навлагам до што е ќе треба многу реплицирање после Четврт матура Порано викаа ништо не знае со четврто е, сега матуранти ги викаат
СДК Безос отишол на прошетка во вселената. Имало некоја петиција, да не му се дозволи да се врати на земјата. Ако ја најдете, споделете ја да ја потпишам
Дали сериозно денеска видов девојка со завршена гимназија во бел мантил во аптека? Ах моја чудесна мракедонијо
Може е запишана на фармација факултет, може завршила вонредно средно за техничар, може како во зегин што имаат за козметика само.
АмИ воздух ќе му снема Идејата е не и требаат на земјата мулти-милијардери. Ако си таква, да те пишеме ....ама после, кој ќе ни става најколоритни прекрасни модни комбинации
@Biljarkata Барај од мене, знаеш дека радо би го оставила Безос таму https://www.change.org/p/the-proletariat-do-not-allow-jeff-bezos-to-return-to-earth?redirect=false
И Гејтс, и Закерберг сум чула Чек и Елончо да видиме да го убутаме некако. Пролетеријатот од сите земји- ај лајк ит
Мразам бубашваби! Во Скопје врие, цело време роварат по улици, тротоари, паркови, а богами и по куќи и станови. Вечерва, само шо влегов во вц, една огромна се спругнала на кадата!
Последните години не се прска воопшто на ниво на град, и нормално со тек на време стануваат огромен проблем. Баш имаше некоја вест некаде дека неколку години со ред не вршат дезинсекција и дератизација во тој период кој е предвиден, за да не се размножат. Скопје па е огромен проблем заради топлото, па уште дезинсекција и дератизација да не се прави.
Охридска и шпаркасе околу 16.07 ќе се соединуваат, така да за тие што земаат плати до 05 супер, за тие околу 15 да ги дадат навремено новите сметки во благајна, @mareane ја прочитав дека спомна за платите, па ме потсети денеска да појдам до банка да се информирам.
Морам да прекинам да гледам видеа од вкусна храна на полноќ кога треба да легнам а не да ми се отвара апетит