Не можам да контролирам реакција на испад на глупоќа. Значи се трудам од петни жили да игнорирам, ама во добри 9 од 10 случаеви не ми успева. Просто, просто.... како може некој да е толку непромислен?
Некои што нон стоп пишуваат и "знаат се",... Зарем толку денгубат и немаат друга работа? Толку ли се паразити па не мора ништо да прават? Зар не можат да најдат некоја полезна улога во општеството?
Ако среќата си ја уживаш тивко и со нај-нај-милите и нај-нај-блиските тогаш ќе се науживаш. Штом почнеш да се расфрлаш со неа, секогаш ќе се најде анонимна будала да ти ја уништи.
Сите anger issues ми излегоа на површина кога го гледав видеово . Уште еднаш си потврдив колку не сакам да работам професија каде ќе имам огромна комуникација со луѓе, особено каде треба што да се убедуваш . П.С. Не можам да одберам еден коментар, сите ми се предобри . Од друга страна, еве едно пријатно, разумно видео:
Добро бе како има луѓе со нула грамови логика во нив, какооооо.Значи физички е невозможно да ги слушаш некогаш. Не дека сакам да се правам Господ, ама човече пречесто ги преценувам другите...
Од поубавите чувства го издвојувам чувството кога ќе положиш условен предмет на факултет, и знаеш дека сигурна ти е следната година. We are going stronger next year!!!
Ме чеша левиот табан на ногата, според бабини 9 ме очекувало богатство.. Премногу сакам да верувам во тоа
Она кога си тотален неебитис, сексуално незадоволен и незадоволителен, па се дразниш и на фебруарско мачешко мјакуање:
Непланирани трошоци ми се нај без везе, таман ќе сакаш да си заштедиш нешто... И оп, ќе отидат парите, па еве и во 1ипол по полноќ мислам на нив. Прекрасно Лека ноќ
Мислам дека поќе од потребно е да пишувате УСЛОВИ НА РАБОТА и ПЛАТА на огласите. Не секој има време да губи и да аплицира на нецелосни огласи. Како и да троши пари за бензин или карти. Ако една фирма е стабилна, доброорганизирана и јака како што се рекламира, ќе го пиши горенаведеното. Македонштина....... Уште ни треба да се опрајме.
Ете мојот максимум беше 9 во 5ти семестар, откако во 4ти семестар очигледно добро сум се одморила Колку ми е полесно да зборувам за факултетот во минато