Ама не велам дека се бунат поради ова со маркетите. Да не се разбереме погрешно. Во право сте има и такви ситуации, воопшто не го негирам тоа. Уште една ситуација со која се гледа дека не им функционира ниту спроведувањето на закон, ниту издржаноста на овие мерки кои ги донесоа. Па реално не е сплотен народот. И ова се изолирани групи кои протестираат.
Па не знам каква глетка очекувате во болница да видите, да лежите на кралски кревет и да ве ладат со лисја од страна, а во позадина класична музика да свири, па во болница секој ден е така и пред пандемијава, секој ден умираат по неколку луѓе и ги разнесуваат, фамилии плачат, тоа не е нешто ново сега прв пат што се случува за време на корона да умираат луѓе.
Што не е нормално, да умираат луѓе? Се тоа што се случува сега, се случувало од секогаш, само сега стравот си го прави своето и се се преувеличува.
Не можам да верувам какви болесници постојат, комшија гол се соблекол, сакав да излезам до тераса да земам нешто, господе боже што држи оваа земја, ако си ментален иди лечи се некаде, се вратив заклучив врата, понекогаш се прашувам дали овој би можел да ме нападне во случај да ми дојде, обично комшииве знаат дека не сум вработена и сум дома сама подолго време, страшно со каков психопат сум опкружена се плашам да бидам искрена
Сфаќам дека ви се мили децата. На секој родител му се. Ама она триста пеесет слики дневно на мрежите не го разбирам. Уште поголем феномен ми се мамички блогерки. Да не отварам уста има сешто да се збори ..
@x-MajaEsposito-x Немој ќе те нападнат како треба да си го гледаш твојот живот и како оговараш наоколу и ќе те цитираат ако негде некогаш нешто имаш напишано. Ќе те видиме тебе каква ќе си ко ќе бидеш мајка сл. Од искуство кажувам. А јас ко ќе објаснам на луѓево дека фриленсинг работам, ми велат дека тоа не е ништо и дека е губење време. Не е работа и дека треба да се најде работа и физичка и психичка, што ќе излегуваш од дома. А, не вака занимација. Занимација бе????
Последнава година животот одлучи да ме избоксира, претепа во секое поле. Станував, климаво се дизав на нозе. Веќе немам сила да се борам. Не можам да станам овојпат.
Им блазесвам на луѓето кои со лесно се носат со се' што ќе им приреди животот. Оние кои се храбри и истрајни. Мене се' ме погодва до с'рж! Аман веќе! *Ќе станиш пак @Srckata28 !
Хахахах А оние па што стават 20 слики на ден од нив Мислам океј е да ставиш една слика во месецот знаеме како изгледаш не мора секој ден да ми го бомбандираш инстаграм/фејсбук со твоите слики. Не ме интересира твојот живот а верувам ни другите не ги интересира Ама ајде како да им објасниш на ваквите