Понекогаш се наоѓаш во ситуација да комуницирате со постари пријатели, да поминувате време заедно, да се смеете, ама повеќе да не се чувствуваш дека припаѓаш таму.Тогаш ти е јасно дека си го надраснал тоа за кое што тие се' уште цврсто се држат.И за жал, некои ќе пораснат, некои ќе останат со децении на истиот тинејџерски менталитет.
Само јас ли се глупирам во вода? Некој од страна да ме гледа ќе рече “оваа ко море да не видела “. А како да си помогнам кога не можам да го сопрам адреналинот кога ќе влезам во море
Ќе се потепаат која најубава торта има,ама тоа е свечен чин. Тргнало прваче,со зурли со тапани, на тате синчето ќе ти купи тате се што сакаш,на мама прасенцето. Ох…well calm down. Не е свечен чин, не е отворање салон или добивање титула. Оди во школо,да се едуцира, да стане добар човек, да научи нешто,нема да го бираат со најпрваче во школо. Намалете со филмовите. Прво воспитувајте ги правилно на морални вредности па после дарувајте ги. Не сакам никого да навредам ни директно ни индиректно,но торта за прваче по мое е претеризам.
Пpвпат овде гледам - торта за прваче. Добро јас сум у друга држава родена и у друга држава живеам, ваљда е тоа На моето прваче му купив книга, ваљда за да учи. Ако ја праќам за слаткарка да учи, може и торта ќе добие
Ми нема ништо потрагично од луѓе што не ги ебам ни 2% а не знаат како да привлечат внимание. Имам огромен праг на толеранција, ама некој ако го помине толку е. Нема назад. Слободно некој на глава нека застане, нема ништо да постигне.
Една од работите што ме вадат од такт се флејкери. Луѓе кои сами си иницираат планови па откажуваат во пет до дванаесет, со изговори, па ги гледаш искочени истиот тој ден. Која е поентата, стварно не сфаќам?
Тоа,тоа. Мора да биде и на 10 спрата. Немам коментар, се обидов да објаснам ама на мајки со прост речник не можеш да им објасниш. Со чест на исклучоци, некои претеруваат.
Она кога сакаш да купиш нови колекции на шминка и алишта, но ти текнува дека само ќе ти гнијат дома оти не искачаш нигде. Порано барем се чувствуваше среќа и возбуда кога излегуваш со некој, сеа имај пари и паѓај у депресии пошо си сам. Ајде животе удри појако
Што се случува во светот ? 21век сме или 15ти ? Уште еден закон за забрана за абортус во Тексас. Забрана за абортус после 6недела и ако бременоста би била настаната од силување Ова не е здраво шо се случува!
Конечно ја видов Андромеда галаксијата со новото двогледче. Барав на таа локација на небото каде што е моментално и забележав прашинка. Со голо око скоро невозможно е да се види. Се гледаат и многу повеќе ѕвезди отколку со голо око па тешко е малку да лоцираш специфични ѕвезди. Ама најблиската галаксија успеав да ја видам.