Сакам да кажам дека немам поќе симпатија и местото е отворено. Ме п р е п л а ш и со способноста за створање блискост шо јас ја немам.
Не значи дека ако имаш 30 години, не смееш да правиш нешто 'откачено'. Ма шо да е. Жално е само колку девојки мислат дека МОРА да се роди на 30, и МОРА да се мажиш пошто другарките ти се мажени.
Браво ,идејно решение. Ваков изум за почист воздух на никој немаше да му текни. Први сме во Европа ,кој што сака нека тропа
Сакам да кажам дека се смиривме со симпатијата, рече нема да ми пиши роман и поќе не сум уплашена. Се е океј. Сексуалната тензија уф.
Некогаш сум ко од не јадам поќе лајна, доста е. Од сега сум сериозна. Ама некои ситуации пак го вадат лошото од мене. Да бев од Битола ќе ме викаа лајнаро. O wait...
Ќе видиме. Спојлер Не, шала на страна, не сум по вакви работи.Ама колку популарни стануваат...интересно.
Каде отиде човечанствово , до толку ли дојдовме да се радуваме на туѓа не среќа? Толку ли станавме злобни?
Обожавам кежуал и стрит стил. Обожавам природни нокти, но не ги растам многу. Обожавам природен изглед. Обожавам црна боја. Обожавам смеа. Обожавам лето. Обожавам море, сонце, плажа, планини. Обожавам патувања,секако планирани. Обожавам се што е убо за духот и телото. Обожавам рок. Обожавам како се смее внук ми. Кога одам на пешачење или некаде на природа, обожавам да сум во тренерки, без шминка и кармин. Не, не се вклопувам во моето друштво. Не, не сакам шминки и кармин. Не, не јас не постојам за другите. Јас постојам, да сум јас, оригинал. Каква-таква. Без разлика, дали се смеам, плачам, кризирам до дно.
Ова форумов ми доаѓа како кога 5 годишно дете ко ќе го пуштиш на приватни по англиски или на фудбал, ракомет и таму си наоѓа другарчиња според заедничките интереси, хобија и размислувања. Среќа пах пах. Или како средношколци кога едниот другар ќе си фати женска па го остава цело друштво, он со женската само се дружи. Или се дружи и со друштвото ама он збори за секс а ти за драгон бол. Енивеј, јас сум таа со драгон бол.
Само да им го имам барем на момент паметот на оние опседнатите со позитивна енергија, универзум и како зрачиш тако привлачиш, барем малку да го одморев овој сив ум и да имав розов видик, ама не можам, јебига
Многу е жално што луѓето сѐ повеќе почнаа да веруваат во такви енергии чуда, а Господ на второ место го стават.
Најтешко ми е кога ќе добијам напад на социјална анксиозност и се' шо сакам е никој да не ми се обраќа, а во реалноста морам да бидам меѓу луѓе. Уште 6 саати и конечно ќе останам сама малце.
Кога одам на планина, го облекувам фустанот од матура.Зошто да бидам како другите кога можам да сум јас?
Врска немав што збориш, после сфатив дека е тренд и дека има туторијали (?!?) како да манифестираш дечкото да ти пише прв. Сакам да кажам, не е на арно