Мислам у нашана тема читав ги продаваат лупени таму во странција, па и ако добро памтам и јајца варени лупени продавале, ама дупло поскапи од само сварени нелупени и мн. поскапи од живи сама да си ги свариш. Видиш зафатен народ, ем немаат време сами да спремат, па штедат време ако купат зготвени и лупени и штедат да не им е оштетен дом.буџет со плаќање казни ако лупат по патот и фрлаат лушпи. Што би рекла една што ја познавам, абе како таму така прават, тука кај нас ако не не бива, само напрајте копи-пејст од кај нив, применете го тоа и толку
Go vidov bivsiot, oci vo oci, prv pat posle 1godina otkako sme prekinati. Nozete mi se presekoa. Otsekogas se plasev od sredbata. I neznam zosto. Pred da go poglednam toj me gledase, ni se sretnaa pogledite i neizbezno bese da si kazeme zdravo. Vo negovite oci vidov smirenost, pokajanie, kako da mi go barase pogledot za da se pozdravi. Kako da mu bese zal se sto mi napravi. Kako da mu bese zal za ona sto me snajde periodot. Kako da me sozaluva. Cudna sredba. Falese malku da podzastanam za uste nekolku zbora. Mislam deka i toj misli na mene. Srodna dusa mi e, znam kako misli i sto. I ne mi bese gajle kako bev oblecrna ili dali bev vo najdobro izdanie. Ovaa vecer 2pati se sretnavme. Za cela godina sto se nemavme sretnato. Nemate pojma kolku bese slucajna sredbata. Pomina pokraj mene i gledase no ne go poglednav ovoj pat si prodolziv. No ja osetiv energijata. I znaete sto pocustvuvav, nikogas ne bi bila so nego, niedno ubavo cuvstvo ne mi budi, mi budi egoizam, nemok, zloba. Postojano mislev na nego periodot, i ete kako zivotot saka da mi dokazi deka ete pominalo. Ne e veke ljubovta na mojot zivot. Zavrsilo. I neznam dali nekogas isto ke sakam nekogo.
+1, два дена се будам по сто пати. Може па само коинциденција е. Низ прозор, цела соба ја осветлува, морав да ги затворам ролетните инаку нема спиење. Ама преубава е.
Kolku poveke laesh po fb za opozicija Ili za pozicija(samo ne treba da gi izmeshash I dvete odednas) tolku pobrzo stanuvas sovetnik vo opstina. Bravo be, navreme sfatija lugjeto namesto da se machat za skromna I mizerna platichka , si dobivas sovetnichka plata,benificii I klizno rabotno vreme(koga sakas ides ,koga sakas ne ides).
Е немој сеа толку да се напнуваш, не реков ништо лошо. Ти прво собирај отпад расфрлен низ град без да те плати никој, туку доброволно, после кажувај демек некој си фрлал ѓубре после барал врски за да не плаќа казна.
Чувството кога ги читаш ретардите(мажиња) загорени и не социјализирани, заостанати..... во разни теми на форумов поготово и највеќе во секс темите.... Ете тоа чувство е језиво, се срамиш сам додека читаш што некоја будала пишала а жените ќе пишат на тоа, сите се исти
Никогаш не кажувајте ги своите проблеми на никого. На 20% од луѓето не им е гајле, а на останатите 80% им е мило што ги имаш.
Силувале девојка во метро во Америка. 20 луѓе имало сведоци, сите ги вклучиле мобилните да снимаат, на ниеден не му текнало да викне полиција. 40 минути трае настанот. Не знам што сакам да кажам. Запрете ја планетава да слезам ако може.
Докажано е дека колку повеќе луѓе ќе посведочат криминал, толку е помала веројатноста дека некој ќе пријават. Тргаат со премиса “Некој друг, сигурно ќе пријави“
Pa mozam da kazam deka ima Lek - mazete se i rodete si dete. Na krajot na denot ako se osekas kako psihichki iscrpeno sustestva - ni polni mesecini nema da ti vlijaat da si legnis vo zlaten 11.