А најинтересни се овие што го продаваат мебелот пред да ја стават на продажба куќата/станот, и ставаат мебел кој го чувале по подруми, или во некоја викендица, од времето на дедо ное, и во огласот со болдирано ќе пишат станот е комплетно опремен.. Важи, ние нафта пиеме.
Епа Бриџо од каде ми секоја година по мин.2 одмора во ал ин хотели, шетања, шопинзи а? Ти ако не шеташ толку многи и немаш мерак за тоа па и не ме чуди ништо што не знаеш Од кај знаеш може и директорка сум махер за поткусурување на вработените се што знам а? Ај небитно што сум и што тебе ти е мерак или не пишав јас се гледа одамна си ја летнала од овдека не знаеш ние со што се справуваме и како, блазе тебе
Ок, очигледен е пасивно агресивниот тон во твојот пост и покрај еден куп смајлиња што си ставила Ок е, обична опсервација беше.
Ај па и ти што си станала озбилна, таму во странција мн.озбилни нашиве станувате и по родниниве приметувам исто, таму да не ви е све пасив-агресив па така почнувате се да опсервирате, тууу ни шала да не се разбирала, прифаќала брејј Нема везе не се разбравме очигледно, ама затоа е темава се да си кажеме
Прекрасно поминато попладне со драги личности, од една вкусна приготвена скара произлезе убаво поминато време и седенка со опуштени муабети, сосема спонтано.... А за нареден пат падна договор и за во кафана...
Дедо се пишува со мала, освен ако не е на почеток на нова реченица, а Ное е со почетна голема. Кога веќе ме корегираш, биди комплетно точна.
Дали денешниве мајки освен муабет за своите деца ( my kid is the Best) како и озборувања за наставници, наставнички како на професионален така и на приватен план, имаат нешто друго да кажат? Ајде, што чекаш. Земете се. Ајде, 30, веќе имаш, деца треба да раѓаш. Побогу, жено Божја. Глеј си маж, дете.
"Ајде кога дечко?" *ќе фатиш дечко* "Ајде кога венчавка?" *ќе се земете* "Што чекате бе, кога детенце хехе" *ќе го родиш* "А кога второ? Само ли ќе расте ова?"
Респект и благодарност за сите членови на ФФМ што беа успешни играчи и гордост за нашата држава Македонија! Посакувам тренерот, играчите и сите членови на ФФМ да продолжат успеси во иднина!
Толку демотивирана личност ко мене неам запознаено во животов. Што правите за да ви се подигне мотивација? Препорачајте БИЛО што. Книги, подкаст, активност, очајна сум.
Personality isnt permanent - Benjamin Hardy Не ја претрчувај само кога ќе ја читаш, дел по дел, анализирај што сака да каже авторот, многу ќе ти помогне.. Ако сакаш линк за онлајн да ја читаш, ќе ти пратам..
Јас не знам од каде овие идеи и инспирации на мозоков за олку соништа секоја ноќ. А од време на време ќе те стави во таква позиција со некој, иако во сонот изгледало кјут и интересно, ко ќе се разбудиш те фаќа срам од личноста која си ја сонувала. Brain, stop trolling me.