Не за жал Гледам станови бидејќи треба да се селам и еден кој го видов ептен ми се погоди според критериумите и локациски и просторно арно ама веќе бил даен. Многу се качени кириите за катастрофални места и изборот е премал. Ама ајде ваљда денес утре ќе се најде нешто..
Nekoi licnosti se sozdadeni za da ti go usrekat denot, se pojavuvaat vo vistinski moment. Vistinska retkost se... i blagodaram na licnosta koja od rano nautro napravi da se cuvstvuvam poseben , koja uste ednas mi dokaza deka e posebna, deka e vredna za site kazani moi zborovi. Treba da znae zosto sum so nea i taka ke ostane ponatamu, samo so nea.
Мачно е додека се најде, секогаш е така. Ама најкрајот секој си го наоѓа тоа што му одговара. Ти посакувам среќа и што поскоро да си најдеш стан
Ах Скопјенце, тешки опинци те газат. Само што сведочев брканица со ножеви во мирна населба полна со дечиња. Ај што ми застана срцето за дечкото, не знаев дали ќе се спаси, трчам да викам полиција, а нема време да се изреагира... И сега ладно со ножот си се врати накај дома, ќе отиде кај жената и децата и никој не знае што ќе се случи дома. Бар нема жртви.
Убаво е да се сакаш самата себе, убаво е да се чувствуваш добро во сопствената кожа, не можат сите да бидат слаби и згодни и се тоа, ама немој да промовираш дека е добро некој да е дебел, прво не е добро за тие што те гледаат и читаат.. И јас не сакам да гледам анорексични манекенки на излози постојано како тоа да е нешто добро, ама и дебелината има граници, а тоа што ја промовираш како нешто добро носи повеќе лошо отколку добро..
Кога кучето лае, гледа право во очи. А луѓево никако да научат од кучето, дека тоа не се прави зад грб.
Нели е чудно како личности во овој виртуелен свет може повеќе да те усреќат и поддржуваат одколку твоите "другари" кои ги знаеш во живо?
"Твоите проблеми се и мои" кажано од дечко ми, ми значи премногу зошто знам дека тоа е навистина така. Секогаш кога ќе пробам да се откажам од нешто ми го кажува ова и пробува заедно да средиме
Ми пишува после 6 години од кога се немаме ни видено ни пишано, мислев ќе бара нешто, а дечкото сосем океј почна со муабет, здраво, како си, што има ново, за после 15 минути да почне да ми плаче како го оставила девојката, како немал секс одамна, како му било мачно сам, како раката го болела веќе. И после само 18 минути, рекордни 18 минути од кога ми пиша доби блок и репорт на профилот.
Баш од тоа, убаво си пиша на чат, се детално, ама не сакав да бидам безобразна па не го напишав така и тука, ама се подразбираше.
Понеделник + студено, облачно и врнежливо есенско време + сезонска депресија + ПМС.... Рецепт за катастрофа. I don't wanna adult anymore.
Имам една кошула во гардероба, и таа ја носам на секоја веридба, свадба, крштевка, роденден, а шминки немам купено веќе 4 години... Е до толку не се замарам за вакви настани.. Ама затоа имам цела колекција на дуксери, скоро во сите бои.