СДК добро утро. Нека денов и неделава ви почнат убаво. Мило ми е што сум тука и што постои форумов. Да сте живи и здрави сите.
Сакам да кажам дека цел месец осеќав товар и викендов го "растоварив". И денес ми иди да полетам. Декември, а јас среќна.
Сакам да кажам....ми се од стари луѓе кои со годините не стекнале основен бон тон и лечат комплекси...
Веројатно најслаткото нешто што сум го прочитала периодов. Иако сум фан на Милан, ќејф ми е што загубија од нашево момче Само би рекла дека тоа е животот, не фудбалот
СДК кој ја накодоши спонзорската тема - да му се угасне југото у сред вода кај Континентал Таман тргна новогодишна атмосфера ...сега тикви
За ова дојдов. ... Таман мислев ми се решија животните проблеми, оп ми ја снема темата .. А си реков то бееее, и мене да ми се насмее среќата еднаш. П.с. Без грижи ќе ме пуштеше мм, одамна планиравме да си бараме спонзори
Немој така, не е убаво со такви зборови и желби пред празниците. Ја надгледувам Секс, го видов известувањето за отворената тема, не земај некој на душа.
Ја таман да пишам и тоа. А сите критеyриуми ги исполнував. Да ми се најде нов џентлмен и тоа одма и 10% is yours
Ништо шефица, ти само работи си ја работата, ама кодошите, ах кодошите Од завидлк, да останат девојчињата неспонзорирани Пс. Уште еднаш ја песна не пуштам, а пуштив одма рација, брее
Бркни низ реклама5 или пазар3 може таму ќе го најдеш пак огласот Евентуално во фб групата купувам-продавам