Што и да е ќе помине.. (ич не ми е лесно во моментов сакам да го премотам времето и да бидеме март толку.
Христос се роди, нека ни е среќен и за многу години Божиќ на сите кои го славиме!!! Да сме здрави, живи, среќни и во нашите домови да има мир, слога, љубов и благосостојба Имајте убав празничен ден и викенд
Христос се роди! Да е за многу години празникот, да сме сите на број, да живееме во здравје, хармонија, љубов, да допреме Божја милост, да ни се проштеваат гревовите и грешните мисли. Да дочекаме само убавини
Животот е тежок и бесмислен, често е само чекање, работа, наведнување, умор и стрес. Само ете тие очи, оние кои се ваши, само еднаш да ве погледнат-не знам дали е доволно, ама може и да се умре за тој еден миг. Застани, стој време, да гледам во вечноста.
Нека тишината на овој свет ден ви донесе мир во надежта, радост во животот и љубов за оние со кои живеете! Од срце ви посакувам мирни денови. Христос се роди!
Си го изгубив колачето. Да, имав две колачиња што сакав да си ги каснам со кафето, едното знам го изедов, другото го оставив и станав нешто да земам и да направам. Се враќам, никаде да го најдам. На масата не е. Дека не го изедов сигурна сум. Ее, што се' сум изгубила, ама колаче, досега тоа не ми се случило. Среќни празници, Христос се роди.
Мир Божји , Христос се роди ! Среќен Божиќ на сите кои слават денес , нека донесе мир , среќа , љубов и благосостојба на сите ( и оние кои го чествуваат и оние кои не го чествуваат ) добри луѓе .
Христос се роди! Среќен божиќ, да сте здрави и живи и најсреќни сите. Да имате мир во домот и позитивни мисли! За многу години нека ни се Божиќните празници.
Денешниот блажен ден нека ви биде радосен! Божиќ вратата да ви ја злати, секогаш среќа нека ве прати. Ангел срцето кон љубов нека го води, мир божји, Христос се роди.