Изгледај филм, слушај музика, или прошетај се на воздух, па потоа пробај повторно да учиш. Можеш да пиеш и витамин Б6. Не се оптеретувај со “паѓање/положување”. На тебе е само да научиш, а ако научиш, шансите за да положиш, мноооогу се зголемуваат.
Смирува, а не е штетно, витамин е. Јас по едно наутро, едно навечер, особено во испитна сесија, и навистина ми помага.
Сакам љубов..признавам само искрена и чиста љубов како таа на шпански филм.Е таква да ми се случи сакам
Како што разгледав не. Се чудам зошто и е уште маж. Какви опинци не газат. Нема крај на простатлуков.
Јас не поддржувам жена да си дозволи да влезе во врска со женет човек и брак да растури. И сега не е маж и крив она е крива што е изварана. Оф мори мајко.
Ова ме инспирираше јас да избројам со колку луѓе се имам запознаено од форумот. Стигнав до 20 и престанав да бројам. Ама голем дел од пријателствата во реален живот ми се од форумов. Почесто Кечо го слушам, отколку вистинското име. Убав помин.
Шо си чекала до сега. Ќе видиш шубо е. И јас ко @Ketchup шо можи најмногу пати од било кој го имам видено. И еј, максимално се трудам на име да те викам. И ова ме тера да кажам ко запознав прва особа од тука ирл ( @simonna.a) и која анксиозност ме јадеше дур разменивме инстаграм пошто место на учење и име се поклопваа со екс другарка од то време. Бев решена ако е екс другаркава да ја гоустнам и никогаш да не ја исконтактирам пак. Шуќур не е та. Мислам, ти кажав дека ќе те гоустнував ако беше 'грешната' Симона? Така?