Омг да започнеш аргумент вели Иначе изгледа тука можат само возрасни да пишуваат што лична карта не ми побараа пред да се регистрирам тука тогаш Како и да е, нека биде само на возрасните страницава, нема 15годишници да ви пречат тука. И се надевам пехар ќе добиеш што кажа како да ЗАПОЧНЕШ АРГУМЕНТ со 15 годишна.
Радувај се што си жив и секогаш кога мислиш дека не можеш да издржиш повеќе, повторувај си дека мораш, барем уште денес и така секој ден сè додека не сфатиш дека ти веќе си издржал повеќе од потребно! Легни си со насмевка, животот е убав, и тогаш кога не е толку убав! - *Превземено*
Убав понеделник и почеток на уште една работна недела. Да сте сите живи и здрави. Чувајте ги добрите работи блиску до срцето а лошите испратете ги со насмевка и посакајте им среќен пат.
Ужасна работа е кога имаш милион парчиња облека, и не знаеш што попрво да носиш, особено кога треба да се оди на прослава
Ме вознемирија вестите за земјотресите во Бт, ме потсетија на земјотресот пред 5 г во Ср, бучеше ко река да надоаѓа и се тресеше мебелот кај баба... Цела вечер немирно спиев.... Тогаш, а и сега се потсетив колку сме немоќни пред силата на природата....