Постот не беше наменет ради тоа што беа измешани сметките, се случува, моментот беше што ни стигна огромна сметка за струја а комшијата се дури не им тропнав на врата мислеше дека е нивна
Здраво, да не знае некој да ми пише како оди префрлање на сметка за струја од едно име на друго, конкретно од татко ми кој е починат на мајка ми
Jас претпоставувам која е, прекрасна личност е Не си во право за ова. Го Реин, го...само знам нема ништо да ни сподели од впечатоци, ама и да сподели тие се таа е личноста Е сега СДК малото ми го прегриза и другиот кабел и баш кога го дигав да не го догриза до крај, настана куршлус, изби пламен и ме изгоре на подлактица, е ова ако не е малер не знам што е
Е тоа е веќе перспектива како велиш ти, секој од своја си гледа. А еве еден совет ако допушташ НЕКОЈ, било кој годе да ти сјеби може и повеќе од оптимизам да сјеби
Е ако де и такви мора насекаде да ги има не само тука и во рл. Јас се раководам од таа поговорката истото со исто се привлекува така да глеј ти да не бидеш таа будалата дека знаеш реков
Има ли некој во Северџанијава да не гледа туски серии? Тројца другари викнав, сите ме одјебаа заради...турска серија. Беа во стил ,,дојди ти, ќе гледаме кај мене". Со што ве прскаат бе маме му ебам? Дајте од тоа магичниот прашок! Ало, заврши 2011, како да ви објаснам? Кај се тужи ова сител телевизијава? Дојдов кај моите дома, им викам палачинки да ми прават, викаат да изгледале турска серија. Ме оставија со кутлачата и брашното во кујна, се налутив и еве сега ве замарам вас. Веќе почнав да се плашам дека еден ден најлоша карма ќе ме стаса така што симпатијата ќе ми откаже дејт заради турска серија.
Тоа дека не се дружиш со мене. Почни, ќе видиш како ќе прогледаш. Таква ми е аурата пер, дочитај постот горе, од мука го надоградив. И да, палачинки како се правеа, четири жолчки и млеко ок е ако стаам унатре? #туга
Ја кога и да го отворам банкротирам. Затоа само ситна сума оставам на картичката за шопинг, зошто немам копче стоп за шопинг.