Ми се спие ми се плаче! Бебе за макс саат ќе стане за цицка. Сега веќе нема смисла да легнам, на најубавото ќе ме разбуди. Ама барем ќе си се гушнеме
Mnogu se nerviram koga ke mi se sluci da se iznerviram i napnam bez pricina i odma proveruvam dali treba da dobijam.. I koga ke vidam deka ne treba, deka sum prirodno takva, se nerviram uste poveke
Леле Акрониа како смееле такво нешто да ти направат Имаат ли осет твоите Сама палачинки да правиш...ццц
Wow, , стварно, каква дрскост од моја страна. Еднаш во годината да побараш од родителите "да направат палачинки за сите" кога ќе дојдеш дома. Ти пошто независен момак, редовно сам го готвиш ручекот најде да кажуваш.
Сакам да кажам дека од ко открив алкохолни маркери, се осеќам како нови светој да откривам. Па од ко открив бел хајлајтер? Bruuuuuuh
Остај сега нарачуење, гледаш горе мрзлива недомаќинка ме направија што живее на грб на родителите. Шмрц.
Сакам да кажам, @theowndemon ми е најјака вака, драми се дешаваат на сите теми, и рандом мислење од неа за маркери, или за Величе, онака тотално свој свет, најјака си
То е оти имам јака филозофија во животот: не читам и не слушам шо зборат другите, туку си лабавам со то шо ми е мене интерес.