Јес. Сам кажа, ама не знам зошто и како, а и не е битно, сега ќе има нова љубов - јас. Ми го прај ќефот, не навлегвам каков е.
Се прашувам некогаш себе си, и општо блискиве роднини, кога и да влезиме во аргумент, да си кажи секој својот став и неговите граници итн.. зошто секогаш ми викаат: "Абе Старк, ги знајш какви се (било кој, X, Y, Z особа), попушти разбери ги на некој начин.. Зошто јас секогаш морам да отстапувам??
Изедов еден куп благи работи во ниедно време по полноќ и сега лошо ми е.. Обично ни вода не пијам после 11 навечер, ама сега ме дрма ПМС и ми се јадеше..
Someone with big dick energy is someone with a relaxed confidence in themselves. They're not shy or quiet, but they're not arrogant either. And they're certainly not overcompensating for anything. If you have BDE, you might walk with a bit of an attitude - but it's not try-hard. Буквално оваков. Расчепкај го овака приватно каков е по интервјуа, став, мислење, држење, хобија, хумор. Воопшто не е таков како што изгледа. Whole package e.
Јас го гледав Аквамен, на моја голема жалост, тоа е најлошиот филм ЕВР. Ова со Биг Дик ми е некоја мизерна фраза, пак уште дефиниција има. Не знам зошто бе вакви луѓе се секс симболи денес, какви лепотани беа порано како Бред Пит, Ди Каприо, сега сѐ некои запотени сељачишта. Абе ако сака 50 сантими нека му е, кога е орангутан, џабе.
@Peanut Butter @Billy Idol Кога сме кај должина морам уште ова. Доста е за денес, многу ќе ми дојди. А, и сакам орангутани, посилно е од мене. Спојлер
Шо му фалии бее. Дај не го закачкај , супер си е човекот. Иначе во Аквамен и јас го гледав првпат и не ми привлече внимание тогаш, ама во другите филмови стварно е срце .
Извини, морам, фацава - ќофте. Сакај си го, немам гледано нешто друго, ај предложи. Мислам, може е добар како актер, мене лично физички ми е грд. Ако, јас те поддржувам да си го сакаш, срцето бира, не паметот, нели. Едит: Сега ми текна, замисли го каков ќе е кога ќе остари.
Толку од мојот идиличен рај во шумска изолација. Утрово јавија четворица клиенти, морам најдоцна до 17.00 да бидам во Скопје, а ги немаше! 16 дена ги немаше еј, не ми се верува. Ми остана работата до пола. Пу!