Сакам да кажам...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од k.i.m, 30 јануари 2014.

1. Ani93

Ani93 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2021
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    1.837
    Мачето е сосема во ред, онака и ставила синѓирче оти е "фенси".. ма да деновиве ова не е прв пат што видов мачка на синѓир, може за некого е нормално мене еве не ми е.

На christinnn, cresa-jagoda, buba4e89 и 4 други им се допаѓа ова.
  2. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.346
    Допаѓања:
    15.860
    Мене зимата ми трае прекратко некако :( и секоја година едвај чекам пак да дојде есен зошто тоооолку многу ги сакам, мислам живеам за есен и зима, тогаш сум најсреќна:inlove:

На edna_malecka, Angie1432, Rama и 2 други им се допаѓа ова.
  3. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.542
    Допаѓања:
    55.330
    Има една стара изрека дека порано и држави и царства се рушеле, се војувало за половиот орган на една жена, сега е обратно, сега жените слепо се тепаат за еден к*р. И женско сум, ама ќе кажам слободно дека поразително постојат глупички жени кога се работи за маж.
    Оукеј, и јас порано спаѓав во таа група, ај сега да не глумам просветлена, ама бре очи си извадовте за еден к*р кој како сака ве манипулира:worried:

На hermosa и cresa-jagoda им се допаѓа ова.
  4. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    А што те боли тебе брига? Ако сака и хрчакот нека го шета на поводец, што те боли цеф?
    Сака да ја изнесе, не сака да и се изгуби или нешто да ја прегази или да се отруе. Што е тука ненормално?
    Тоа е совесно чување на миленици. Само во Македонија исмевате и јадете трици

На Stark, Keiner, Bella ••• и 17 други им се допаѓа ова.
  5. Ani93

Ani93 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2021
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    1.837
    Мене ич не ме боли цеф ако сака и во количка нека го бутка, на никој дома не му појдов да му кажам што да прави, си споделив мислење на ЈАВЕН форум!! Во делот на совесно чување ха ха важи.. сигурно многу и е удобно на мачката да ја влече некој со синѓир, б д веј маче што е убаво чувано секогаш се враќа дома ;) Биди ми поздравена и чил.

6. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Миленик не се пушта на улица, тоа што ти така си навикнала, тоа е твој проблем и толку си совесна. Мачка нема да се врати дома ако ја сплеска кола. Инаку синЏир, бај д веј.

На Lella, x.Daisy.x, Idedemja и 7 други им се допаѓа ова.
  7. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.165
    Допаѓања:
    177.115
    И тука така ги шетаат мачињата,се продаваат и подводници. Што те чуди не знам :?:

На elimkd и Ani93 им се допаѓа ова.
  8. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.346
    Допаѓања:
    15.860
    Го сакам Скопје! :inlove::l:

На Guns N` Roses му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ani93

Ani93 Истакнат член

Се зачлени на:
    19 август 2021
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    1.837
    Во право си да ти кажам, не треба да ме чуди.. што се не прават луѓево од "фенси" па јас за мачките се фатив.. :D Не ми е тип на животно кое е создадено да биде со синЏир управувано (не дека некое друго милениче е) ама ова ептен не ми личи, значи МЕНЕ ми беше несвојствено и толку.

10. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.398
    Македонија е дупката кај што богатите стануваат побогати, а сиромашните посиромашни.
    А овие од средна класа шо знам :?: ни вам ни там.

На hermosa, Rama, cresa-jagoda и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Shery

Shery Популарен член

Се зачлени на:
    15 декември 2010
    Пораки:
    2.090
    Допаѓања:
    5.170
    Во последно време кога скролам низ инстаграм цело време се врти еден ист лик. Едни исти усни, исти веѓи, дури и исти коси.
    Дали огледалото ја изгуби својата вредност па на девојкиве им е полесно својот одраз да го гледаат во други додека шетаат по улица. Еве направете ме луда, ама навистина не сфаќам.
    Ова искрено ги прашувам машките членови тука, што гледате привлечно во таква девојка?
    Или тоа ви е начин за лечење на комплекси па на жената гледате како трофеј со кој сакате другите да ви завидуваат?

На mssuniquee, warrior, Skylar и 7 други им се допаѓа ова.
  12. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Средна класа стануваат сиромашни.

13. Guns N` Roses

Guns N` Roses Популарен член

Се зачлени на:
    25 август 2017
    Пораки:
    4.165
    Допаѓања:
    17.577
    И јасс, иако не сум од Скопје :inlove:. Ми фалат тие години кога живеев во Скопје.

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.398
    Зависи.Ја бар не знам такви.
    Додуша, за мене сиромави се оние шо врзуваат крај со крај едвај.Не некои шо не идат секој ден по кафиња, шо не трошат по 500ки у вечер.
    Со примања испод 15,000 еве да заокружам на некоја цифра.Бар од моја перспектива

15. Emotional123

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.625
    Допаѓања:
    40.119
    Хм. Знам неколку семејства. Секојдневно се повеќе пропаѓаат.
    Да не зборуваме за луѓето со кредити...
    Ептен е тешко.

На Guns N` Roses, Ljubova и Feminka22 им се допаѓа ова.
  16. АничеБананиче

АничеБананиче Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    551
    Допаѓања:
    3.817
    Сакам да повторам:Тој што престанал да ви биде пријател никогаш и не ви бил пријател. За душата мир да ви најде и да не ве копка дали на некој сте му згрешиле нешто или пак му должите пријателство кое не ви е возвратено(fingers)

На cresa-jagoda, prashinka, hermosa и 6 други им се допаѓа ова.
  17. АничеБананиче

АничеБананиче Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2021
    Пораки:
    551
    Допаѓања:
    3.817
    А кој не го сака Скопје ти се молам:hai:
    Иако е загадено, го сакам со цело срце и душа чекам да си одам од градов од кај што сум за неколку години си ги собирам парталчињата и право во СК се селам:l:

На Anie93 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. f.girl

f.girl Форумски идол

Се зачлени на:
    7 октомври 2015
    Пораки:
    2.244
    Допаѓања:
    33.044
    Преѓе случајно се загледав во вестите, имаше прилог за недела како неработен ден. Некои од минувачите се жалеа на таа одлука, а јас ги гледав и се чудев.

Не е крај на светот ако не работи ништо во недела, нема да умреме од глад, плус свесни сме дека е неработен ден и можеме уште во сабота да ги купиме намирниците. Конечно една позитивна одлука на страната на оние кои се најобесправени и кои работат без прекин, па сега дојде редот да кукаме за тоа. Не можам да сфатам стварно (facepalm)

Премногу ми е мило што недела е неработен ден. Секогаш ми беше мака кога ќе ги видев продавачките како работат и за празници и во недела, а се недоволно платени за тоа. Секој има право да се одмори и да биде со семејството.

На Glowy, cresa-jagoda, minne992 и 13 други им се допаѓа ова.
  19. Anie93

Anie93 Популарен член

Се зачлени на:
    8 јули 2016
    Пораки:
    3.346
    Допаѓања:
    15.860
    Па не знам има такви што го хејтаат.
    Јас го сакам многу, со срце со душа, некако за мене има убава енергија, емотивно поврзана, буквално ми е уживање. Секој дел своја приказна. На лошите работи не ни мислам, тоа не е од градот тоа е од луѓето. Скопје ми е љубов

20. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.542
    Допаѓања:
    55.330
    За тие што се жалат има сигурно отворени продавници, барем во мојот град работат три маалски продавници до 20 часот, наводно само газдите си работеле, не знам точно, бидејќи си пазарам се од претходно и не ми требало да отидам.
    А тие што се жалат се оние истите кои одат до продавница само за едно млеко или цигари, ама мора да гњават и сите да им се клањаат|(

На cresa-jagoda, Bezimenka90, theowndemon и 1 друга личност им се допаѓа ова.