Ако некои клаваат како се среќно заљубени може некој и да се нашали на своја сметка. Видов и такви и такви сториња шо има везе.
Некои ќе се радуваат и на ова оти Е така им треба у време на пандемија кога не почитуваат мерки, пошто нели кафичите се најголемото зло у пандемијава. Мада и ова со сертификативе не е некоја мерка кога некој што некни примил втора доза може слободно да седне да пие кафе, а друг што на брз бил позитивен оти немало термини не може. Ама ќе се случи уште нешто и уште нешто трето и пак само ќе се тешиме дека за наше добро е ова.
Ама со шегиве за 14ти февруари, мизерија и страшна недозреаност. Ако ви е смешно или јако хехе, опрајте се. Спојлер: За ова зборам
Валентајн ми е некако како за деца мали. Цела година не осетиле љубов па ајде сега за Валентајн подароци ќе даваме, сенеради ќе кажуваме, многу се сакаме. Е неќам така. Кажи ми на обичен ден дека ме сакаш, и скини ми цвеќе од бавча некоја по пат што си ја нашол. Толку. Среќен Св. Трифун.
Најдов ресторан со тајландска храна и од кога му кажав дека таму ќе идеме вечер и он рече добро ќе одиме, дознав дека уствари тие немаат место за седење, само достава имаат и сега не знам што да смислам друго..
Исто као и прочка, 8ми март, па дури и роденден. Секако не треба роденден да се заборави и запостави, поентата ми е не треба специјална пригода да се почасти, подари, а уште помалце да се посвети внимание и покаже грижа. Всушност, буквално секој ден е пригода, зш еден ден ќе биде последен ден.
Милоста на св. Трифун нека ни донесе берикет, облагодарувајќи ги нашите срца со љубов кон себеси и другите, а Св. Валентин нека ни дари силна љубов кон татковината, затоа што тоа е она не одржува низ вековите... Среќни и честити празници!
Свети Валентајн бил бранител на тие што правеле блуд и разврат, затоа и го обесиле, а он самиот бил хомосексуалец и не е никаков светец..
Заборавив да трепнам 15 минути, ежење. Е ова е настап! Во 15 минути вметнати елементи како како за концерт од 2 часа, и не сакаш да завршат. Пораснав со дечките, вчера ме вратија назад во времето. Спојлер
Не требало него да го казнат не е тој крив, туку казна требало за тие со лажните сертификати, па пак после нека се прават "паметни".
Искрено јас мислам дека сертификатите се најголема глупост, ама во случајов да, нема логика него да го казнат.