Толку многу ја сакам пролетта, цвеќињата и се кога е расцветано, уште да не беше алергијата на полен да ми го расипе уживањето во природата во пролет. Годинава па и многу рано се појави поленот, порано барем до март се издржуваше некако...
Прв ПМС во последниве 4 месеци, кога сум наоштрена до даска а да не се испокурчам овде.Браво за мене, сама ќе си се бацам. А овие два дена едвај чекам да се спукам со некој. Дали и вие во ПМС имате еден максимално напет ден (мислам вие да сте напети) и еден лигав, кога плачете за се`? ама као за скроз глупости
Nesto ke kazam da ne bidam gresno razbrana. Nema mn da siram prikaznata. Mi pisi nekoj bez slice na fb od nidge nikade. Pa posle ispadna od fb na drugar pisel, nekoj sto sum go blokirala. Decki, ne deka se pravam wow zenska i pol, ama od nekoi tengala koi samo se tegnat po fb mi e skisnato. Iskreno, posle razvodot mi se skrati fitilot. I isto za zenite posle razvod mislam deka e gore dolu. Ne deka sega nesto se smenilo, nie sme nesto wow. Ama od neralizirani mazinja koi se tropaat po gradi samo preku nekoja socijalna mreza - ni e skisnato. Ili batka najdi nacin da se vidime vo realnosta, ili od&^%*$!!! Vaka na socijalna mreza si silen i fin. Site se super. Ako si bash batka kakov sto se prikazuvas, vidi se vo zivo so mene. I jas ne sum perfekcija, ne, imam visok kg, ne sum manekenka, ama ne sakam razvlekuvanje muabeti nadolgo i nasiroko.
Денес за малку ќе доживеев сообраќајна несреќа, а по тоа каков беше настанот, сигурно со тешки последици. На пат каде едвај 40 може да се вози, тесен, со дупки, на блага кривина од другата страна ми доаѓа Ауди кое возеше сигурно 120 км/ч. Удри во дупка и изгуби тотална контрола над возилото па влезе скроз во мојата лента. Свртив максимално десно колку што е можно. 10 цм фалеа да ме собере. Дали и толку... 5 минути ми требаше да се соземам од случката, а шоферот на Аудито, детиште, ниту излезе, ниту застана, си продолжи како ништо да не се случи. У пм.
Со помин Билли Совет од маж ми ми има речено што и да ти излезе на пат апансиз дирек мавај ако немаш место ни лево ни десно не криви, зош заради некој маниак ти ренде ке се сториш
Како тоа викаш “детиште”? Сигурно е некое детенце кое ете згрешило, сигурно во лиценцето му се гледало дека се кае, можда не знаело дека не треба така, сигурно веќе нема така да вози. Греота, којзнае колку се уплашило шо не излегло, му се имаат нозете фатено…
многу лош совет ти дал маж ти. уствари добар е, ако сакаш пола саат после тоа да ти ги ампутираат нозете.
ако Аудито удрило директ во били, веруј дека ендек е побезбедна варијанта, со оглед дека наведе 120км/ч.
Со 120км/ч како шо кажа, ако те удри и двајцата ќе се преполовите. Кога полагаш теорија има едно правило: Доколку наидете на судар, најбезбедно е да го свртите управувачот на десно и да започнете со кочење. @Billy Idol Со помин братче.
Најинтересно е што не ми е десено А кога би ми се десило незнам како би реагирала и која страна би фатила