Сдк денес после долго се видов така со прва симпатија ( невино гушкање), со кој останавме другари. Неговиот поглед ми кажа се. Дами и господа животот продолжува.
Мразам неразбрани клиенти што иако не се во право мора да биде по нивно. Е не може. Од она „муштеријата е секогаш во право“ си патиме..
Ало бре 10 годишни дете, САМО во ПЛАНИНА со СНЕГ.Војската си ОТИШЛА.Повторувам, си ОТИШЛА.За кој кур ги спремаат тие? За на нокти?? Која физичка спремност ја имаат еден снег ако ги враќа назад ало. Русија 5 дена не ја дава Украина, овие едно дете не можат да најдат.ЕДНО ДЕТЕ битно 10,000€ за Украина ќе се даваат. Зашто се родив овде зашто бе зашто Ќе ти ебам државата глупа.Да им се врати! реков, за нас Путин или Хитлер!!!
Све океј ама зашто го оставиле без надзор ако вакво бегање му се случувало често, башка и дека е со пречки во развој, потешко комуницира...?
Мислам рекоа социјално ќе ги контактира родителите ради ова. Ја сум да им се одземе старателство.Кај моеш бе дете мало само у шума да пуштиш Ало шума.. И тоа со попреченост Господ да го чува Ептен е сладок бе
Плус 6 деца имале овие. Да не грешам душа ама прашање е колку во фамилии со повеќе деца им се обрнува доволно внимание на децата.
Сакам да кажам дека многу се расипани женските денес. "Каква кола има ти не знаеш". "Тој мори незнае колку пари има дома". "Сака сега стан да купи и да живее со мене у него". "Бмв вози". "Сака мечка да ми купи од 14илјади". Ова се само дел од речениците што ги слушам секој ден. И после ќе речете "не сме ние женските само за пари". Не бе ич.
1-ви Март е. Надвор врне снег. Времево у тежок ПМС е. Де сонце, де дожд, де ветар, де пак сонце, де снег.
Rabotata e shto ne se vodi griza za seksualnoto obrazovanie, zenata kako mashina za deca pravenje, i posle ne roditeskiot instinkt, ne dovolno finansii vo semejstvoto. Cesto od starite ke slushnite abe ajde ko ke porasnat ke si go najdat patot, no toa ne e tochno. Eve lichno jas sum dete na majka koja ne sakala da ima zensko, vtoroto i bilo zensko umrelo, nikoj ne e znae prichinata zoshto.zelbata za zensko bila na tatko mi, toj e pochinat sega. I mozite da zamislite kako mi e.
Роденден ми е. Толку сакав да го направам овој роденден и оваа роденденска забава посебна дека после толку години ќе успеам да прославам како сите нормални тинејџери во "нормални" услови. Ама изгледа јако се зезнав. Се укажува дека ќе биде најбедн од било кој претходен... Еби се животе у секоја поза аман олабави ме мене бар на вој ден