Леле подоле од земја ме направивте за еден црн 8ми март. Ја саркастична бев, они линкови туриле уште па тестаменти.. Нека ви е среќен. Чао.
Што прави народов со нафтата, полнат во буриња и носат во подруми гаражи ги чуваат, преска одам на бензинска само на една имаше нафта, цела редица чекаат. Да не полневте по толку многу, да полневте нормално ќе имаше доволно барем уште месец/два да издржиме а до тогаш ќе набават од некаде, а не вака, оставете тоа што ако се запали ако ви изгори куќата не мислите на тоа?
Не е до тоа дека нема, туку не ја пуштаат, не продаваат. Само на Лукоил има, затоа ќе им останат лојални и купувачите.
Јас си прашав на каса дали ме следува нешто и таа така ми го даде..изгледа ако не прашаш не даваат :/ заборавив тоа да споменам.. Ептен не е океј кога треба да се молиме за нешто шо те следува
И јас полнам на Лукоил отсекогаш, сега кога идев натака си викам дел од Фемина ако ме видат ќе ме стрелаат Ама стварно најдобра услуга имаат.
Спојлер: Отвори се земјо Се сеќавате на приказната за моето трчање по Виктор тако звани Супермен? Епа имам полоша, една слика 1000 зборови. Секогаш сум сакала грешни луѓе. Спремни ми се за фрлање, не го сакаме веќе.
Ми значи форумот многу, да не е немам каде да си ги кажам маките, дури и кога нема да пишам што ме мачи а сум во депресија ми поминува од самото седење тука, читање на мислењата... Ве сакам сите.