Топло сончево време? Checked. Петок? Викенд? Checked. Сезона точак отворена? Checked. Долги денови? Checked. Викендов се враќаме на летно сметање на времето? Checked. Добро утро, јас се разбудив од зимскиот сон Сега повторно живеам
Pijam kafe sabajlevo vo kafic, vleguvaat cajkani. Srce me boli so koj merak vezbav naprajv vezbite i ne me povikaa.. Gi gledam novive skolski mi bea vo ekonomsko... odvaj go zavrsija skoloto, a jas prvak vo klasot , pa ne sum tolku nesposoben so ne me povikaa mene.. Ne deka ne znam kako odat rabotite ama sekos mi e maka oti ne uspeav..
На моменти ми се гаси сијаличката (во позитивна смисла) пошо знае и во негативна да ми се изгаси, без причина, и си одлепувам… Докторе, докторее, ти ми требаш многу сум расположена.Ве сакам
Секој обид за промена е победа. Многу подобро од обична летаргија. Вие би го менувале светот, али не и своите навики, бајо! Кога ќе посадиш 5 дрвца пред твојата зграда и ќе го исчистиш ѓубрето, за да можат децата да се играат во оплеменета средина, тогаш дојди и зборувај ми за некакви револуции и разни пичкематерини...
Сакам да имам другарка, ама стварно другарка. Да ми дава такви совети што косата, облеката и сѐ ќе ми се привлечни за женски очи. Карактерот го имам, вкус за облека и фризура сѐ уште не.
Денес запознав нова личност, по игра на случајност... Човекот зрачи со скромност, ненаметливост, едноставно таков треба да биде секој, како обичен човек, а сепак бил и сега е на функција... Преку убав и пријатен збор, без дрскост и арогантност укажа на некои работи, со ненаметлив разговор ме потсети дека денес ретки се ваквите луѓе. Неговата харизма не ми дозволи да помислам дека некогаш ќе се смени. Се надевам таков и ќе остане, во иднина... А за мене ќе си посакам повеќе вакви личности во мојот живот
Прашањето "Дали има лек за ракот?" е исто како да прашаш "Дали има лек за воспаление?" Ваљда менингитис не се лечи со истите лекови за цистит или пневмонија.
Скопје е најубаво во рана пролет , стварно е убаво кога ќе расцветаат дрвјата и цвеќињата и низ центар мириса свежо и убаво на цвеќиња , температура перфектна 20 степени , луѓе насекаде раздвижени , одлична атмосфера низ цел град