Зашто прашувате дали за ковид тест дали за бременост, дали некој гледа 2ра црта ако е гледа? не си верувате на очите или?Без навреда.Гледам и на фб и овде се прашувате.
Излеговме на кафе со другар ми, и викна тој еден колега негов... кај му реков сакам да слушнам докторски вицови, кај запустив, ми ги потече врвките од патиките, одвај издржав.
hýyssussuaiauuaauquq7quq7qq98q88q9aaidhrrhghawhdhhfuuasazwwayaatatstazuuua0⁰0⁹QSUSU zgurx1ZWZQTTSTSFASGDSZSZSUQSHQZQHIWOWIWOWJISUSQpckjq rYtztxtssqßhdzeegegszztþźüaè333qqz3ruùďùsururur7r6wuwwuzz zggQUWUWIESQJQSJS5gh 7aùslphdhusjuauusigaqzH
Hajajajajjaabhame iznasmea so memeto. PS. I jas sum vo klubot na @Matotheja ,sakam Ponedelnik i si ja sakam rabotata,a mrazam Vtornik
1. Отсекогаш не сум сакала луѓе т. Е. Мажи што велат дека фудбалот е машка игра, и како мажите биле излезени моментално за фудбалот а жените седеле дома... Безвезе муабет во 21 век. 2. Ок, може да ме наречете "лоша" но не знам како очекувавте да победиме? Бидете реални. Се споредуваме со светски играчи. Жално е што нема толку финансии да се унапредуваат нашите фудбалери и се трошат пари на фасади и валкани бизниси. А, верувам и знам дека сите можат повеќе, но се закоравени во оваа наша еб**а држава. 3. Работам со колеги што користат такви погрдни зборови ( срам ми е да кажам дека секоја клиентка што ја услужуваат ја нарекуваат ку**а), не се осудувам да кажам што уште не какви муабети има од пцуење до еб***. 4. Треба да пуштам машинааа 5. Се извинувам на сите што му пишав на чат дека ќе изгубиме, но ја видовте реалната слика, како и секогаш. Па и уште добив коментар од познаник на дечко ми кој му рече ' ај те молам превземи акција' Ххаха ма немој. Демек као он ќе ми рече немој така да ми го иритираш другарот? Хахахах 6. Вистината боли, но тоа е.
Па тогаш не е во ред да даваш коментар само спрема онаа што си го замислила. Дефинитивно заслужуваат да бидат споредувани со светски играчи. Да го гледаше наптреварот ќе знаеше што сакам да кажам. Можеби им фали повеќе искуство, ама за мене оваа е генерација која допрва ќе се развива.
Overprotective родители не се protective родители. Манипулација и психичко насилство е нивното, заштита ич. Жалам што го кршам филмот на "ама само се плашам за детево" родители ама овие се тие за кои детето ќе биде криво ако нешто му се случи зашто постапило надвор од пропишаните правила, никако виновникот. Ова не укажува на грижа, туку само изговор за манипулација оти очигледно немаат контрола над својот живот доволно.