Сакам да кажам дека има деној кога живеам за конфликти, ама има деној ко ќе ги земам во обзир туѓите чувства. Денес е второто. Ама си остајв се во драфт ако се предомислам.
Neshto shto go pocuvstvuvav i osetiv na svoja kozha.. bi sakal da dadam sovet do idnite generacii so ce se zapisuvaat na fakultet, da ne se zapisuvate na fakultet ako ve naterale drugi (roditeli najcesto) ako mislite deka ne e za vas.
Неодговорни авторитетни лица креираат мрзливи генерации. Се каам што се запишав на дно дна од факултет каде се е базирано врз чувства на професорот, а не строг распоред на часови и дата до кога задачите треба да се готови. Јас сум сега крива затоа што доаѓам од сабајле и прерано ги завршувам обврските? Жив јад.. А на деканат да се пожалам знам дека нема да има фајде. Македонија не е за мене. Тука нема факултет што може да ме достигне мене и мојата дисциплина на работа. Грозно...
некад овде пишувам ко пијана.. т.е пијана кога куцам мислења се трудам да се фокусирам да напишам ко шо треба, за да не приметите.Ама од телефон кога куцам, и најчесто кога брзам, обавезно лапам букви и зборови.Некад ако видите дека ми нема логика некоја реченица синтаксички, одминете го мислењето
Јухуууу Како сте наши ? Ги гледав картите па му кажувам на маж ми во план сум да одиме на концерот на мојата омилена група на сите времиња да џускаме ко тинејџери , цената малку солена, ама па ко ке си помислам еднаш се живее и не е толку лошо. https://www.ticketmaster.de/artist/imagine-dragons-tickets/389123 Руке горееееее многуууу ми се денса , а овие се мнооооооогу популарни во цел свет, вреди за нив -I-I got this feeling, yeah, you know Where I'm losing all control 'Cause there's magic in my bones Хановер или Берлин , прашање е сега .... Хановер Берлин Хановер Берлин ...........
Не постојат зборови да го опишам тоа ебено чувство, кога толку проклето сакам да ги задржам солзите, а тие сами паѓаат.
Кој ја измислил феминава благословен да е. Да не постои фемина ќе полудеам од досада и осаменост. Најозбилно.
Сакам да кажам, обрнете внимание на луѓето околу вас. Доколку некој се соочува со депресија и/или суицидални мисли, помогнете не одбегнувајте, можеби еден разговор вас ништо не ви значи, но некому ќе спаси живот.
Овие што пишуваа "zdr, moze dase zapoznajme?" сега се префрлија на муабет во живо кој започнува со "еј многу си ми позната, те знам од негде ама не ми текнува, ај потсети ме, која си?" Буквално пред некое време еден вака ми почна муабет надвор.
Луѓе незнам за вас ама јас може сум психо, што не ми смета една иста песна да ми врти цел ден на лаптоп и да не ми се здосади ни мало хеехех поздрав.
Си се чудам зошто звукот на лаптопот ми е пуштен до 100-ка и слушам тивко, а тоа на Тимс било намалено на 7... -__- Spoiler: (:
БРАВООООО е ова ми се сфиѓа бе!!! Е вакви судство сакам бе.Еби им матер насите силувачи, криминалци, педофили, убијци итн.Да е ваква правдата за сите, ќе се опраиѓе во еден сегмент.Амин Господе фала ти.Многу се израдував значи.А на гнасава со ,,среќа” нека му е.Има да го отворат ко цвеќенце.