И јас добив исти вакви пораки пред некое време. А многу чудно, откако ти го прочитав постот се навратив да видам од кој член беа испратени и не можам да ги најдам, а знам дека не ги избришав.
Не е во ред. Можеби требало да си кажеш на докторот или докторката дека ти пречи. Да си припазат. Не е само голотијата... Инаку на пораѓаите (две деца имам) мислам дека го доживеав врвот од вакви ситуации. Ама во секој случај беа сестри, доктори, акушерки, значи медицински лица што имаа работа околу мене или бебето.
Медицинско лице океј. Ама женава хигиеничар беше. Влезе, зема нешто, не знам што и излезе. И баш као што влезе, долнава моја у прв кадар. Лично ич неам срам на гинеколог ама не знам, кога одам таму очекувам приватност.
Сеа ќе доев да кажам : Ти е и време и сѐ ти е.Најлош петок ми е ова.Станав расположена, ова она, глеам лошо ќе заврши
Очигледно треба да си ја сменам смислата за хумор, луѓево мислат дека сум забегана. Ок знам дека сум.
Ми се лиже од оние црвените лижавчиња во форма на срце, ама искрено ем немам каде да ги купам, ем не ми е природно и нормално да седам сама во соба со такво лижавче во рака. Зошто не знам, не можам да ви објаснам.
Тоа е Хари Стајлс. Таква слика има на профилот на You Tube за новиот албум Harry's house Спојлер I love him