Преку грашак од "ќе" муабети. Ќе направам она, ќе направам ова. "Ќе направам тоа и тоа" не е исто со "Направив тоа и тоа". Отрувте со курчење.
Ај што спијам по 6 саати ко деген, спијам Ај што ме мрзи да учам колоквиумскава, ме мрзи, ама се терам Ај што сакам да се изгубам од светов, сакам ама не мора времево да си игра курташак, пошо ме боли глава со денови, ми се врти, расеана сум, ми се спие уште толку, и ми го убива расположението. Господ знае од кога се немам наспиено ко човек.Последно спиев 10+ саати после јануарската сесија пошо учев по 12 саати, и тоа кога станав после бев утепана и нервна..Еднаш во последниве 3 години ќе се изнаспијам, и тоа лошо ќе резултира. Океј.Во ковчег ќе се наспијам не е проблем. Сакам некои цвеќиња во двор да си засадам, само трева и туји имаме..ужасно е. Ќе си купам после колоквиумскава, неколку цвеќенца, ќе си фатам лопатчето и ќе си садам.Не сакам само во зелено да гледам, преку глава ми е веќе
Само што се враќам од маркет и да, зејтин немаше ни едно шише. Јас еве ќе отидам во друг, ама има населби каде сите во еден маркет пазарат. И овие ќе се крстат.
Едно нешто не ми е јасно. Што ќе им е толку зејтин што го купуваат во ненормални количини? го пијат ли?
пријави ги.Ич да не ти е гајле, се заебаваат со народот.И онака не` заебва кој стигне, се циганчи за 2000-3000 ќар шо ќе го има од зејтинот.Клошар
Се сеќавам пред некоја година додека одев уште со бившата девојка, зедов бела ружа... и ај сеа да не се истопорам оддалеку да ме види дека имам цвеќе во рака, ја пикнав во џакетче, ја гушкам пробувам да ја извам ружата и оп се скина и тропна на земја ружата.
Си го бараат со боринче ние сме народ што сака на своја кожа да научи, тоа ,,учи од туѓите грешки" , не важи за сите.Еве и јас сум таква
"Што сакаш да бидеш кога ќе пораснеш?" Сеуште не можам да поверувам дека првиот одговор е баш тоа што го правам денес. На пет години одлучив, и покрај сите сопки и слепи улици, го изреализирав. Не знам, сеуште не ми изгледа вистинито.. Долгодишен пат е, да, али ќе го чекорам до крај
Кога МОН ќе пуштат плата па ќе почнеш да трошиш пари на глупости..: малце по малце и после брич @Dream-Girl поздрав