Зошто на некои им е страв да добиваат пораки и си ги заклучиле сандачињата? А баш сакав на неколку феминки да им пишам нешто. Тажно смајли..незнам каде ми се емотикончињата?
за да не добиваме дик пикс во лп И да не ми пишуваат за сѐ нешто Обично се тагнуваме негде и си пишуваме.
Ко некоја шо е заклучена како царска тврдина ( ), неќам секој за се да ми пиши. Најчесто се мањаци. И да, супер форумот се справува зошто ако одма рипортниш - банират мањаци. Ама евентуално се уморваш секоја добиена порака да е непријатна. Ок и неколку други причини, ама воглавно ова. И не само јас, поќето од ова се жалат.
Шо чоек сум ја бе, седнуваме со најдобриот другар си кажуваме маките уз шток и прајме муабет шо би направил да си на мое место и како би реагирал... ако ништо друго че си споделиме маките..
Затоа што има многу манијаци. Ко крокодили се, си пишуваш нормално у некоја тема и ОП ќе ти скокне во сандаче.
Многу мразам луѓе што се прават паметни. Ја слушам филозофира нешто демек паметна е многу, а ја гледаш дека е преглупа и со тоа што се прави паметна испаѓа уште поглупа.
Што се дешава со толку многу претицувања во банка? Отидов прееска, стојам во ред затоа што само 2ца дозволуваат внатре, има и обезбедување. Од нигде никаде дојде еден и си влезе внатре. Ниту "дали чекаш" ни ништо, а и обезбедувањето не рече ништо. Си отидов во друга. Чекам таа на шалтер да заврши работа, само јас бев клиент внатре. Иде мајка со син, и до мене се пикнаа. Среќа таа на шалтер им кажа дека има друг пред нив. Секако мораше да се пофали дека е адвокат и затоа избрзала Као? Те мрзи 2 минути да почекаш? Шо е работата?
Има посебни шалтери за промет и фирмите не чекаат ред, си одат на тој шалтер и ради ред сличми “привилегии” кои ги нудат некои банки за правни лица. Исто некој си се договара со банкарот и си оди на договорено, не ти го зема редот.
Знам, али тоа е друго, ова немаше врска со нивната професија. Патем жената беше само придружба на синот, него му завршуваше работа. А тој у другата банка беше циганче, така да
Баш убава приказна, има уште луѓе кои успеваат да се изборат со простата средина Успешен брак меѓу Македонец и Албанка: https://zenskimagazin.mk/se-vljubiv...ak-i-imame-tri-deca-d-r-aleksandar-jovanovski
На рандом муабет кажува другарка ми дека личност со која се разминала имала преубав парфем. Си помислувам, во колку ситуации сум била каде што буквално хипнотизирана сум од некој парфем аaaaaма премногу ми е срам да се вратам и да прашам за име за да не бидам погрешно сфатена од другата страна. Дајте да го нормализираме некако ова, знам дека не сум единствена! Cо години има едно парфемче кое мислам дека го користеше и братучеда ми кога бев мала, мал милион пати сум го почувствувала на разминување ама никако да прашам и така само си постои аромата некаде во мојава меморија.
Кој е здрав механизам? За ќерка ми прашувам, а таа е дете, не пие пиво Мислам за ќерка ми и другарките. Сдк. одново поминувам низ фаза на женски трзавици, и пак не сум ништо попаметна, отколку првиот пат.
Стварно... Што е со зејтинот, луѓе? Бев до близок маркет да купам брилијант, и буквално немаше никаков зејтин. Криза за зејтин ли е во најава?