На нашата армија можи да немаат техничка можност ама зато на друга некоја армија имаат. Да не' ојме по петли. Или сега учат да гледат, ко мали орлиња.
Си викаш ај нека се качи бабава со нас во лифт, иако е гужва, да не чека до 10 спрат да оди лифтот и да се врати.. И сега види што се дешава, буквално пред да се затвори вратата почна да вика бабава Миле, ти си Миле, чекај уште Миле нека се качи, и ајде и Миле во лифт.. Абе и Миле и баба, упм веќе, сакаш добар да бидеш, а испаѓа во врат да си дишете..
Седнувам да учам,читам и залудно не ми се мислите таму... Ме фаќа паника се ближи колоквиумска, а ништо не знам..
Може да изјавам/прашам нешо ама да не се чудите.У трезно стање сум, кафе пијам. Зашо кога сум у темница, и коа отварам прозор било шо и да праам, мислам дека сум потивка, него коа има била каква светлина? Не знам као да објаснам
Ја на пример кога искачам навечер скришно на тараса за цигара мислам најгласна сум. Кога се враќам чукам трескам и си мислам нормално е. Ако и ова може да се каже дека е слично ко твоето
Пошо махинално ти доаѓа да си потивка ноќе, се е тивко нема бучава и понежно и прозор и врата се отвара затвара. ( да не разбудиш некој, спијат сите и тако даље). Дење имаш тон звуци .. ако добро го укапирав прашањето