Сакаш да кажеш дека истите звуци што ги правиш денски различно се слушаат од тие ноќе? Тоа дека сѐ е потивко, можеби и дека денската светлина е погласна од ноќната. Ноќе нема noise pollution, па затоа сѐ што правиме е погласно поизразено.
Не него еве класичен пример Пушам секогаш на прозор навечер, али го отварам полека пошо моиве ми зборат за пушење цигари у ниедно време.И да сум незабележителна.И некако, дали од шо пазам, не се слушам толку.А у црна темница шо сакам си праам.Дали ми мисли мозокот дека ако не се гледа, не се ни слуша, не знам?? Онака потсвесно ми доаѓа да го мислам тоа.Сеа да отворам поврќе ќе се слуша.Леле се осеќам ко удрена
јака си жими се. Ама потсвесно ти доаѓа тоа. А јас кога најмногу се трудам да сум тивка, тогаш најгласна сум Или ми паѓа од рака нешто, или крцкам со врата или ламинат, или истурам нешто, па "тивко" пцујам...
Веројатно сте виделе веќе ама сепак. Не купувајте киндер и фереро, во неколку земји откриена е салмонела, доста случаи на труење има. Кај нас уште не се повлечени од продажба, не знам дали се контаминирани ама за секој случај, don't... Пред малце бев во маркет, си стоеја.
Сите протестираат денес гледам..дајте и ние шо не протестираме да протестираме, ја би за времево да протестирам
Во последно време се изнагледав пениси на инстаграм во моето сандуче. Ма добро бре мајку му стара,ненаситни манијачишта толку ли сте очајни. О Ч А Ј Н И !!! Ми се згади, само блок на сите страни мавам. Одвратно!!!
Јухууу Але але, цел град е преплавен со навивачи, бреееј гужви. Станува збор за Аталанта Бергамо, дојдени се автобуси , ќе играат фудбал тука кај нас па сообраќајот е хаос. Маж ми вели пууу јазк оти не дошле Рома да играат , он е најголем фан на Рома. Му велам ма каква Рома, кај се моиве Арсенал нив не можам да ги начекам. И се фино лепо само што се истури дожд , се наоколу е влажно Згора на се и јас сум заникаде, втор ден крварам, кај се родив женско кај се запустив, скапана работа со женскиве проблеми секој месец. Аман значи Туку да не ширам негатива, да си го задржиме спортскиот навивачки дух
Претходниот месец ми беше регистрација на колата 15 000 , пред неколку дена морав гуми да купам 20 000 и денес колега ќе се женел и ме покани на свадба да идам за една недела
Имаше споделено на инстаграм мајката.И детето и сопругот заболеле.И двајцата јаделе киндер.Во болница ги третирале како вирус,па мајката на своја рака отишла во Авицена каде потврдиле саломенела.Температура 41 и црп 300 имало детето.После се јавиле и други мајки на одд со истите симптоми а јаделе киндери пред тоа.Како и да е подобро е да се пази и да не се дава на децата баш сега
@joy1 дали има напишано за какво киндер се работи, киндер јајце класично или киндер joy? Не можам да најдам според броевите на повлечените серии кои се. Не се сите повлечени само одредени серии со одреден рок на траење.
kinder jajce Иначе ова врти на инста станува збор за обичните,за макси киндер јајцата,за паковањата што одат по 3 и за фереро чоколадите наводно.