Сакам да кажам 2022 дојде, пандемијава помина, војна почна, а некои уште викаат морално наместо задолжително
Му викам денес на дечко ми, време ти е да инвестираш 300 денари во канта за ѓубре и ми кажа дека имал он уствари канта, ама ја чувал на тераса за да не му смрди внатре ѓубрето, додека он во кеси фрла ѓубре и посекако му смрди цел стан на ѓубре бидејќи не ги исфрла на време..
Сфаќаш колку постари генерации имаат всушност созреано кога треба да се караш со нив како со мало дете дека тоа што не сакаш да живееш со некого под ист покрив не значи дека неќеш очи да му видиш или муабет да не му правиш
Се сеќавам ко вчера да ми беа 7. А, од денес 27. Бреј, ама лета времето. Ко мала сакав да бидам голема, а сега ко голема сакам да се вратам во детството.Кога беа живи тие кои денес ги нема.Кога имав силна потпора. А, не денес.Ја почнувам 27-та година и со среќа и со тага. Боли да си возрасен човек.Многу боли.
језиво е ова имаше пред некој ден, во Канада 20 годишен дечко си ја исечкал мајката... ја не знам кој болен мозок го имаат, и зошо не се лечат, него го праат ова да те фати страв какви ги има
Среќен роденден, најбитно да си жива и здрава и среќна. Остани да бидеш реална ама најсоветџика на форумов.