Што убаво им е на ученициве, 5 ден по ред, сонце, љубов, насмевки, поголемите со дружби и кафиња, слободно дишат.... Ама што правиме на долгорочен план? Јуни ваљда нема да е толку весел месец, се очекува дупло да трае
@BezglasnaBukva си ме претркала Спојлер Браво браво бравоо Ради ова ја сакам Ина, ви го плеска како сака.Гарант чита овде па се подјебава со вас
Знаеш кој стој зад профилов? Јас едно време ја следев имаше интересни статуси какви што следам на инста ама претера со трагичните вести и мораше на блок да иде.
Е*ате научете да речете океј и да заќутите кога некој ќе ви одбие услуга од добрина/љубезност. И не, не сум скржава, апсолутно би направила исто за другиот ама во моментот ако неќам да направиш нешто за мене, значи не сакам. Скоро беше оти сум одбила либе да ме носи до дома со кола. Па триста прашања, па дијагнози и психолошки анализи. Океј е, ако идам пешки мене ќе ме нападне манијак, нема некој друг. И апсолутно не ми беше цел да глумам независна женска ама во моментот ако сум одлучила дека не сакам, очекувам од другите да го почитуваат тоа.
Ја откривме.. Не ја замислував дека вака изгледа. А така се вика или тоа и е само име ставено на фб? Ако ја знаеш на фб како е потпишана, пиши ни
Катерина Гроздановска била. Не ми ја дава на фб да ја најдам ама имало една тема на форумов што сега е заклучена. Требало изгледа малце повеќе да пребараш па ќе искочело од некаде. Никогаш не сум коментирала во таква тема на форумов. Затоа и не знаев. Ама кога се сака може да се дознае.