Добро госпоѓо, денес два пати влегов во маркет и два пати ми потенцираше не мора маска веќе.. Како да некој да те праша дали мора маска или не мора, чим носам, значи сакам да носам, не ти е тебе работа да повторуваш како папагал не мора маска, не мора маска..
Сакам да сум сама дома да пуштам нетфликс да спуштам ролетни и да јадам џанк фуд и да се излежавам цел ден
1. Обновив контакт со личност која мислев дека ме заборавила и не сака ништо веќе со мене. Сепак толку години другарство не се забораваат туку така. И мило ми е што е така. 2. Right person - wrong time is a real thing. Кој почувствувал знае.
И така на фб се собраа Сребра од Врапчиште, Маре од Говрлево и Трајанка од Моноспитово да кажуваат колку заникаде бил фустанот на Викторија Бекам на свадбата на син и...
Зошто ги колнете децата на нечесни судии,обвинители,на криминалци ? Што се криви. децата нивни па за да им посакувате лошо?
Гледав видео на тик ток со посвојување на миленици од пет шоп. Го видов мачоров до мене, го зедов и гушнав. I'm not crying, you're crying. Животинче мое мало, сиот свет би му го дала. @Feminka22 не се нормални, страв ми е да отидам во маркет, ќе фрлиш 1000, гледаш.во ќеса, ништо не си купил, освен некои ситници.