Цела недела со душа чекам викенд, за кога ќе дојде да не знам што да правам со себе. Имам некои нереални очекувања за викендите, дека треба да ми бидат супер продуктивни и исполнети што имам грижа на совест кога не правам ништо, едноставно не знам да уживам во слободното време, не знам да се релаксирам. И така, дојде 1:30 попладне, јас само доручкував, средив кујна, пребришав чевли што сум ги носела претходната недела и скролав по интернет. Не ми се чисти и средува, не ми се гледа со луѓе. Да гледам серии ми е како залудно потрошен саботен ден. Ми се оди некаде во природа, но касно ми текна… И така ќе се мрцварам самата себе си цел ден зошто ништо не правам- додека ништо не ни правам. Добредојдовте во мојот свет…
До кога бе ќе е вакво времево? Амам веќе, нека се стабилизира веќе еднаш. На психа ми делува одма Секој викенд дожд, па не е фер веќе. Сакам само лето, сонце златно
Овие пак до кога мислат да глумат патриоти и на таа карта да пробуваат да стекнат популарност, или нека земат нека направат некоја посалам забавна песна или нека се помират со тоа дека не ги бива, вака ми делуваат на изгубен случај.
Ova se ceni na proizvodi sto ne im e sezona na rastenje pod folija cuvani ,koga ke bide juli i avgust se evtini,sekoja godina taka.
Тебе ќе те прашаат. Ако не ти се допаѓаат, имаш други музичари, остај не' нас што, кхм, глумиме патриоти.
Аха, е ај ако не нека продолжат да се китат со туѓи перја, кога веќе сами не ги бива да направат добри песни, битно кај рајата им успева тоа
Не знам од кај си ама во Скопје малце фали да почнеме дожд да повикуваме како шамани, пошто без дожд за нас воздух нема Да е цело време сонце за Скопје баш и не е некој благодет. Ви завидувам што си имате нормални желби
Го чекам жено ко човек да проветрам. Прочистувачот ми збеснува во првата минута по прозор отворање после инцидентов со Треска.
Пола Скопје, пола Охрид Моментално сум во Охрид и од таму таква голема желба за сонце Кафенце покрај езеро, топло убаво времее Нема ништо поубаво
Јас мислев мојов расипан е зошто се пушташе само кога отварам да влезе воздух дур не сфатив дека тоа што влага не е воздух
Се дури мене најмногу ме сакаш немаме проблеми Охрид ми е омилен град мене, особено во зима и рана пролет. На лето не го сакам пошто е пренатрупан и полн со ѓубре. Едвај чекам да отидам и да кајакарам, па после да си зеам кафе од Су и да се лупнам на тие bean bags и да си го гледам езерото