За стил не сакам да дискутирам ама немај гајле, во македонија им е срам да носат обична помодерна облека, а не пак вакви да прошетаат мислам, ако е тоа за кое си загрижена толку..
А која е таа обична помодерна облека и стил,градник со суќна/панталони/фармеркиноќница стајл фустани? Ова јас што го зборувам веќе го имаме ипо македонски будици,знам што зборувам изгледа тренд што исто започна вака со кардашианс вана би инфлуенсерки,celebrities и модните писти.
It wasn't that deep. Мојот коментар беше онака за смеење. Не го пишав толку сериозно зошто не ми е гајле кој што носи. Затоа па малку ми е гајле за оние заради кои луѓе не сакаат да носат бидејќи ќе ги озборуваат.
За мене сега зборам,мене не ме интересира исто што други мислат, јас ова не го носам зошто мене не ми се допаѓа,а ова за модава стварно не-дип мислев на што мислиш не те разбрав па импровизирав со претпоставки
Не можам а да не се нервирам кога гледам како мојата иднина е ставена во раце на мрзливи, некомпетентни професори. Колку ми е жал за себе и тие неколку души кои не можат да го студираат тоа што навистина го сакаат затоа што државата ете не помислила на нас. Потребни се повеќе факултети и паметен кадар на професори. Камо тоа што сакав да го студирам беше дел од државните факултети. Едвај чекам да заминам тука, и се надевам целава гомно држава ќе пропадне конечно еден ден. Нудам премногу квалитет и имам толку висок потенцијал што едноставно не заслужува да биде претставен пред вакви луѓе. Лиглиња мрзливи.
Значи на членката што ве лажеше во труднички и ставаше слики од нет таму тоа ви беше океј. Сликата од нет со гол стомак и лигавења во труднички срц мрц,а сега Лима и Ријана ви се гадни. Дволично
Велики Четврток денес, Господ здравје да дава на сите. Баба ме разбуди, ме допираше со првото јајце. Црвено, бело дебело ми вика. И се смеам и викам "баба моја убава", и ја бакнав по раче. Ми вика "внука моја убава". Убаво ми е. Нека трае уште долго.
Не знам на која членка се мисли овде,јас зборувам за Лима и Ријанаи да одвратно e. Проблем? И не не е дволично.
Тоа што користите епитети како "одвратна" и "ми се повраќа" за трудна жена со гол стомак зборува единствено за вашата култура.
Со вакви возачи, најважно е да преживееме. Стварно ненормални лудаци имаат купено возачки и летаат со ненормални брзини среде најпрометни улици, населени места и раскрсници. Дали ќе ти вредат толку тие 30 секунди што ќе ги уштедиш ако некој настрада?
Ајде бе доста со ефтини манипулации,извртување зборови овде зборуваме за бремена жена долна облека и ноќница на улица,ресторан не стомакот ко стомак. Eве слики од нејзе на плажа преубава е, никој не вика ништо за тоа. https://www.dailymail.co.uk/tvshowb...ikini-shares-hug-ASAP-Rocky-hours-arrest.html
Таман ќе се навикнеш на една почетна на форумов и оп нова. Сега барај си ги психолошките теми најдоле. Заштоо Ако сконта некој што пишав тогаш е океј.
Беловрато муварче (Ficedula albicollis) До пред некој ден не знаев дека постои и си реков отсега најомилено од сите ќе ми биде. Сабајлево го гледам во двор, успеав и да го сликнам, денот ми го разубави. Се прерадував на едно врапче. Фаала врапче!