Кога тебе ти е нешто итно да ги прашаш за време на нивен празник и тоа нешто што може само со да/не да ти одговори, ти враќа со Sorry, but I must take my time off seriously.. и толку, не ти помага, ја снемува.. Ама кога на нив им треба нешто од тебе додека ти одмараш(за време на наш празник), и тоа не нешто само со да/не што треба да кажеш, туку нешто што ќе ти одземе многу време додека го средиш тогаш ти си несериозен затоа што не си искочил во пресрет..
Колку што не издржувам да седам до некој испотен, што пушел или пиел алкохол ради мирисот, толку ми се повраќа и кога седам до особи со парфеми од кои носот ми овенува од што се јаки.
Коа конечно ќе најдеш некој убав лик на инста и отпосле приметуваш дека има цел хајлалт посветен за женска му .
Па и не баш сите ги бива за тоа. Еве јас немам таков талент. Баш сум правела муабет дали се учи тоа или е дар од Бога. Баш слушни и ја песната Hajde и види како игра во спотот.
За Теа ^ Топ игра реално, ја сум пробала да учам бели денсинг и тресење гз, и тверкање дури, и не е лесно ич Ја ѝ ги сакам песните вака, прво нешто што чув од нејзе е кавер на една песна, и премногу ми се допадна таму како пее, и ја поштував ептен дур не го направи киксот у Бугарија пред некое време.. Мислам и сеа ја слушам вака, али пред некој ден исто се разочарав, едно видео што видов.