Никогаш не би била со маж на кој му се атрактивни српските, бугарските, македонските и слични пластични певаљки.
Ако мене ме прашува некој поарно што избледува верата меѓу народот. Немало традиција... Па и коментарите трагедии леле леле младите не следеле традиција, вера све било отидено у пм. Големиот двигател на народот, одењето во црква. Секоја година има вакви што крекаат за ова мада што сами пцујат и судат и плукаат по све што не е како нив. Ама битно верници се и почитуваат традиција и вера. Океј...
Ми излегува вест на фб дека некој пар кај што жената е католик а мажот муслиман, одлучиле да не ја крстат ќерката во црква за да само си одлучи во што ќе верува понатака. И читаш рандом глуп коментар на Македонец - А како ќе ја викаат они по дома и другите? ...знаете дека за да има име не мора поп да го избања....така....така?
И јас имам една таква личност . Најинтересно е што се однесува исто онака како што опиша ти, а потоа мене ми вели дека не сум зборела доволно со нејзе. Многу интересна појава.
Дали само јас мислам дека во жена парк има највеќе манијаци..? Ни во градски не е толку откачено колку што е таму.
Ех.. интересно е чуството кога некој се навикнал на некое твое однесување, а ти го сјебеш тоа. После ги гледаш како се чудат и ти си свиркаш
Од утре нема да се издаваат изводи, ќе штрајкува управата за водење матични книги која годишно издава над 20 илјади погрешни документи.
Бог знае од кога не сум видела жабче ептен се израдував. Не можев да поверувам кога мама ми кажа дека како малечка сум се плашела од жаба, а сега се радувам