Отидов во маркет и мислев дека сум земала Hellman's мајонез, кога јас сум зела Heinz мајонез... ја погрдо нешто немам до сега пробано, а се сметам за многу голем љубител на мајонезот и секаков ми е убав, уживам да го јадам. Отиде и салатата и се... ми фали уште да се нафрлам сега и тамн! толку сакав да кажам.
Денес еден пријател ми кажа дека една моја другарка не мн блиска ме оговарала со погрдни зборови што непријатно се изненадив но тие зборови ја огрдија баш неа како личност Иако ми дојде нагон на повраќање од муабетот ќе и опростам бидејки знам дека прима терапија од психијатар Значи кога оговара некој нека запомни дека тие зборови укажуваат какви всушност се тие самите
Aбе остај, детска работа, буди муж и признај пораз. А баш и беше тип - ти знаеш кој сум јас? И да сакаш да прифатиш, од тие муабети не можеш, одбивност ти ствара.
Овие мислењава сами ми се бришат . . . Изгледа поскоронашки последици на психичка база имам. Или фатаморгана гледам или потрес на мозокот. Или не е до мене. Можеби овие симптоми ги има некој друг, што стои позади моите избришани мислења. Ги чувате ли барем тие мислења за недај боже? Боже сачувај
Веќе никаде не може да се најде хамбургер со кечап, обичен мајонез, помфрит.. Се со некој сосови удавено, па кари во мајонезот, па карамелизиран кромид, ајсберг, па рукола, буквално нигде нема обичен хамбургер да купиш како порано што беа, дури и во 7ца кари мајонез ставаат..
Јухуууу Како е наши ? Јас само на поминување да ви доловам атмосфера од тука, утре ќе биде натпреварот , ама уште денес се дојдени навивачи и се осеќа тој спортски дух Епа штом сега на идење накај дома ги начекав низ град навивачиве, можам да замислам утре на стадион ќе биде лудница Ќе урламе, ќе викамееееееее, алееее алееееее , спремни ли сте ? За да не испадне дека измислувам нешто , еве специјално го закачив клипот на Youtube само да доловам како е атмосферата тука додека трае Европската Лига во фудбал. Пред некој да јаде лајна дека си го рекламирам Youtube каналот, не е точно, каналот ми е приватен само за другари и другарки ко си споделуваме кој каде е меѓу нас. Епа народе осеќам јако ќе биде. Поздрав до сите, одам да вечерам сега, ме чека маж ми , нема смисла да дремам на нет.
Леле бате Старк да ти кажувам нешто. Еднаш бев Прилеп у тоа Пинк Пантер седнвичарата на сред чаршија што ви е. Незнам што јадев ама се изнајадов. Лошо е тоа што не служеа вода, а не даваа од другде да купиш и пак кај нив да седиш.
Добро има уште машки шо кога почнуваат муабет на чат не го вртат муабетот за nudes или се е веќе пореметно? Ексик веќе да оди…одвратно ми е
После десетта година ќе има пресврт, верувај ми, поминав низ тој процес Само гази напред јако, и откини го од себе неблагодарникот кој не заслужува да биде сакан цела деценија