Ако нема, да има казни за оние кои немаат разбирање за автошкола! Тоа „L“ не стои за украс на тие коли!
Сите оние кои протестираат и штрајкуваат сега за повисоки плати, а не излезат на улици на 1-2 мај туку јадат скари, не заслужуваат покачување на плати!
Селтике ако сакаш да клекнам на колена поинаку треба да си замолиш Шуба невеста ќе си мори, ко шо си лична, пу пу
Светов е и официјално еден огромен циркус. https://www.dailymail.co.uk/femail/...erving-Olivia-Wilde-custody-papers-stage.html
Кога е пролет и лето сфаќам колку уствари мразам цветни парфеми. Не знаев дека некогаш ќе хејтам парфем ама овие се стварно гадни. Ништо не се рамни со гурманските и слатките
Поминувам и ги слушам децава пред зграда како си зборуваат едно со друго.. Едново на другово му вика "Ти брат имаш матка сигурно.", а двете машки беа.. И ние се вреѓавме како мали, педер, пи*** и слично си викавме ама децава денес излеа и вреѓањето им е поцивилизирано, ти имаш матка му вика бе.
Mazinja makedonski - bidete mazi i resavajte si gi problemite so zenite. A ne auuuu kriza imame, ke brkam zeni po forumi. Samo mekoteli toa go pravat.
Или едноставно било каков парфем ама да го осеќаш само кога ќе се гушнеш со таа личност, не од далеку
Мислам дека е време да се иселам Да ти ебам државата и сите у нејзе да ти ебам.Клошарана скапана, да умрете да дае Господ на најлош начин Пу јзк УЖАС Ова е за у Хаг
Разбирам дека не се сите родени во екс Ју ама иритира ова непознавање. Не е Чолич туку Чолиќ,не Ацо Пејович нит е Саша МатиЧ,на српските и хрватските презимиња се става ќ на крај не Ч.
Истражувајќи го фолклорот, наидов на една многу стара егејска песна за Олимпија. Плус песни, приказни за Александар и останатото античко минато. Зборувајте ми за предци и потекло, за Словени и теории за цевчиња. Си знае народот кој е, македонски
Пазете на какви и на кој давате пари на семафори. Поминувам сега на семафор соблекол патиките, ги џитнал у тоа тревата и собира пари. Сега у автобус пола и поише не носат маски, а кажуваат у автобус треба да се носат. Абе за нигде сме ко народ и држава општо. Наопаку све, назад сме многу..
Многу ми е чудно кога за нешто прв пат што ќе чујам, после одма по втор пат ќе налетам на истото наредниот ден. На пример, вчера тарашкав по постари подкасти на "Stuff you should know" барајќи нешто интересно за слушање, и налетав на случајот на Сако и Ванзети. Денес земав нова книга за читање, само што ја почнав, и: Ете ги пак. Која е случајноста?
Сите 5ки математика во основно и во средно исто. Во средно имав изборен математика беше гимназиска и супер поминував. На екстерно ми се погоди математика(гимназиската) и 5 извадив. На факулетов ми е положено математика. Ама никако не научив како со пари Брат ми ме убедуваше дека треба повеќе да ми даде, а ја му викам помалце. На крај ми клинка во глава и му викам па што не ме излажа ќе си земеше повеќе