Добро а цртаниот го имаш гледано? Веројатно зашто знаеш за Бамби. Како не си сконтала мислев пак се зезаш нешто ама и така личи отстрана Не можам сериозно да те сфатам тебе, озбилно Таков впечаток ми остави
Хахахха цртанот го имам гледано ко дете години значи, повеќе пд 20, му читам на малиов Бамби приказната мислев печатна грешка е
Јас и како поголема гледав ептен цртани. Многу си ги сакам. Сега сум повеќе за некој хорор филм. Каква разлика
Ова одамна го знам. Туку скоро ме мавна шок како целиов живот не сум знаела зашто Попај се вика така (Popeye) Мислев онака рандом е, оно ради окото да ти било
Никогаш нема да сфатам како им е океј на луѓе да се пијани до степен да не се сеќаваат кои се што се. Кога пијам алкохол, страв би ме фатило да не можам да се координирам, да не знам за ништо околу себе и да сум препуштена на друг, кој и да е. И пред дечко што најмногу му верувам, не сакам да сум пијана, не па пред некој друг. Така што кога осеќам дека ме фаќа, престанувам. Сум била само пијана да ми се врти, да сум онака опуштена, поспана ама пак да сум свесна и да се сеќавам на сe'. И ај млади луѓе ок. Ама возрасни да треба да ги пази човек ко мали деца ми е апсолутно незрело.
Не знаев каде да го споделам на форумов ова па си реков ај во СДК сепак повеќе ја следат темава и да внимаваат.